2018.07.02. 11:24:59 9908 290

4+1 ápol és eltakar viselet a nyárra, ha a narancsbőröd nem ment szabadságra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kenjük, tekerjük, odafigyelünk az étkezésre, iszunk rendesen (persze, vizet), az a fránya narancsbőrt valamiért mégis makacsul ragaszkodik hozzánk. És igen, nyár van, ilyenkor nem rejthetjük farmer, hosszú pulcsi, kardigán alá. De szerencsére, ilyenkor is akadnak olyan típusú ruhák, amik elrejtik ezt a kis kellemetlenséget.

Maxi szoknya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Maxi szoknya

Persze, a strandon nehézkes eltakarni, maximum egész nap a vízben vagyunk, kijövetelkor pedig azonnal törölközőbe, strandkendőbe burkolózunk. Hát persze…!:-) Szóval, a strandon szinte esélytelen elrejteni a térdtől felfelé „terpeszkedő” narancsbőrt. De hétköznap, vagy alkalmakkor már rengeteg lehetőségünk van az aprócska szépséghiba eltüntetésére.

Sejtelmes, de mégis takar!

A csipkéből készült, akár hosszú, akár térdig érő szoknyák szexi, ám mégis szolidan takaró funkcióval bírnak. És emellett még rendkívül elegáns is a csipke!

Éljen a maxi!

Már ami a szoknyát, ruhát illeti! Akár egy bokáig érő maxiszoknyában, akár egy maxiruhában is magabiztos lehetsz, hiszen amellett, hogy csinos és divatos, még szolidan takar is, pont, ahol kell.

Érjen bokáig!

No, nem a füled (vagy ha szülinapod van, akár az is:-)), hanem a lenge kis kardigánod, kimonó stílusú felsőd! Így akár egy rövidebb nadrágot is felvehetsz hozzá, hiszen hátul, a problémás részeken úgyis takar a „kardid”.

Midi, a szupi!

Ha nem szívleled, vagy túl melegnek tartod a maxi szoknyákat, válaszd a térdig érő midit! Ez is pont annyira takar, amennyire kell, és szintén kényelmes viselet. Ha kicsit felsliccelt, még szexi is!

Nadrág, de nyitott!

Divatos, diszkréten takaró és kánikulában is hordható a merész „felvágással” bíró nadrág!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...