2022.04.09. 17:52:17 7389 254

3 hozzávaló = 1 nagyszerű ital, amit nem csak 8 után fogyaszthatsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne ismerné a finom, leheletvékony mentolos töltelékű csokoládét. Érdekes és frissítő kombináció a mentol hűvössége és a csokoládé melegsége. Ha Neked is ez az egyik kedvenc édességed, most van egy jó hírünk: nem csak csoki formájában majszolhatod, hanem italként is kortyolgathatod ezt a különlegességet.

Mentolos csokoládé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mentolos csokoládé

És ami még jobb, hogy csupán 3 összetevő és néhány perc kell hozzá, hogy meg is ihasd az After Eight csoki folyékony változatát. Ugyan melegen fogyasztandó, de a mentolos íz garantáltan felfrissít majd.

Hozzávalók:

  • 1 csésze tej

  • 3 teáskanál kakaópor

  • 1 db mentás teafilter

Az elkészítése pedig pofonegyszerű: forrald fel a tejet, majd keverd el benne a kakaóport. Ha sikerült csomómentesen elkeverni a port, lógasd bele a kakaós tejbe a filtert, majd hagyd így állni 8-10 percet. Vedd ki a tejből a filtert és már kész is az italod. Ha nagyon tejszínhab-imádó vagy, mehet a tetejére egy adag hab is, rontani biztosan nem fog rajt!:-)

Forrás: www.chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...