2019.06.22. 17:49:59 9395 285

3+1 szuper nyári film, hogy még jobb kedvre derülj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hihetetlen, hogy újra itt van! A hosszú, forró napok, fülledt éjszakák időszaka, amikor alig várjuk, hogy végre eljussunk valamilyen vízpartra, amikor sokszor olyan meleg van, hogy azt gondoljuk, ezt már nem bírjuk elviselni. Aztán ha jön néhány hűvösebb nap, és mi alig várjuk, hogy újra a forróságtól legyünk csurom vizesek!

Nyári film - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári film

És ha már nyári esős napok, akkor mégis mi lenne jobb program ilyenkor, mint leheveredni a kanapéra és megnézni egy jó filmet! Mondjuk, valami igazán nyárit, valami igazán nevettetőt! Például, ezeket itt!

Mamma Mia!

Már a helyszín is csodálatos, ahol a film játszódik! És azok a szuper ABBA slágerek! Nem is kell több egy igazi nyári filmhez!

Európai vakáció

Ha van nyári alapfilm, akkor Chevy Chase családi vakációinak filmes „elbeszélése” alapmű.

Eurotúra

Nem mondom, hogy a film ránk, közép-európaiakra nézve túl hízelgő, de legalább vicces! De nagyon!:-)

Másnaposok

Nyári is, vicces is, vagyis, nagyon vicces is. Kell ennél több egy szuper nyári filmhez?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...