2021.08.29. 10:49:26 8092 265

3+1 ok, hogy ne érezd rosszul magad, ha rendetlen vagy
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Rend a lelke mindennek” – szokták mondani, és általában mindenki egyet is ért vele. Ám nem mindenkinek sikerül megfelelnie ennek a mondásnak. Tegyük hozzá, nem is mindig kell, nem lehetünk mindannyian rendszeretőek.

Rendetlenség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendetlenség

Ám számos előnye van annak is, ha valaki nem kifejezetten tudja tartani maga körül a rendet. Valószínűleg nem véletlenül született a „…a zseni átlátja a káoszt” mondás sem.:-) És az is igaz, hogy vannak időszakok az életünkben, amikor is el kell engednünk a rend iránti vágyunkat, igényünket. Ilyen mondjuk, ha kisgyerek van a családban, aki vagy akik mellett szinte lehetetlen tartani a korábban jól megszokott rendünket.

Bírod a káoszt? Ezért jó Neked:

  • Nálad aztán mindenki otthon érzi magát! Meglehet, egy patyolattiszta otthonban az ember nem mindig érzi jól magát vendégként. Feszeng, hogy vajon nem tol-e valamit arrébb, kínosan ügyel a tisztaságra. Ezzel szemben, ha valahol van egy kis káosz, mindjárt otthonosabban mozog a vendég is.

  • Előtted nincs „feszengés”! Ha az ember vendégeket vár, igyekszik rendbe tenni a lakást, mert hát mégiscsak, meg „Mit szólnak?”, „Meg náluk is milyen szép rend van!”. Egy kevésbé rendszerető előtt viszont nincs feszengés.:-)

  • Több időd jut másra! Persze, fontos a rend, de azért nem kell mindent alárendelni. Vannak fontosabb dolgok, amikre jó időt szakítani. Például van értékesebb idő a magunkkal, családunkkal töltött időnél?

  • Éljen a kreativitás! Azt ugye tudod, hogy azok, aki kevésbé rendszeretőek, sokkal kreatívabbak is, ugye?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...