2022.04.23. 08:32:31 6881 205

2022 nyár: Mi a „MUST HAVE” a divatban?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudod, mi kell ebben a szezonban? Elmondjuk! A legforróbb trendek. Ha szeretnél spórolni, használj kuponokat, amelyeket a Kuplio.hu oldalon találsz.

Vásárol a család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vásárol a család

Aki szereti a divatot és hűen követi a trendeket, minden, divattal kapcsolatos kifejezéssel tisztában van. Léteznek úgynevezett MUST HAVE ruhadarabok, amelyek egyetlen olyan ember kelléktárából, na és persze ruhatárából sem hiányozhatnak, akiknek fontos a megjelenés és a divatos külső. Ezek a „must have” ruhadarabok egyénenként változhatnak is, hiszen a 2022-es szezonális trend igen széles skálán mozog, amelyben sokféle ruhadarab megtalálható.

Azt senki sem vitatja, hogy a farmer egy örök ruhadarab, egy olyan öltözék, amelynek minden korban megvolt a helye és a szerepe. Napjainkban sem nélkülözhető, akármilyen fazonról is legyen szó, legalább egy farmernak, mindenkinek ott kell lapulnia a szekrényében. Az idei trend a farmerkabátokat sem nélkülözheti, amit nem csak farmerral, hanem egy elegánsabb outfitben is bátran viselhetünk. Mint ahogyan a fehér inget is hordhatjuk sportos és elegáns öltözékként is.

Napjainkban ismét teret hódítanak az úgynevezett ingruhák, amelyek lazák, szellősek, sportosan elegánsak, és amelyeket éppúgy viselhetünk az irodában, mint a tengerparton vagy egy koktélozás során, amikor a barátainkkal beülünk egy bárba.

Az idei év nagy slágere a hosszú, avagy a midi szoknya, amely sokféle mintázatban és stílusban elérhető. A szoknyák közül, a farmerszoknya sem maradhat ki, hiszen az idei év divatos ruhadarabjai között a farmer minden mennyiségben és formában helyet kapott, a farmert imádók nagy-nagy örömére. Az idősebb korosztálynak is kedvez a mai divat, hiszen a maxi ruhák ismét teret hódítanak. Legfőképpen a bézs, a pasztellszínek és az élénk, nyárias színek számítanak divatosnak. Ezt a ruhát nem nélkülözhetjük a nyaraláson, de egy esti városi sétához is viselhetjük, egy trendi farmerdzsekivel kiegészítve. A Shein kuponkód most lehetőséget ad arra, hogy minden divatos ruhadarabot kedvezményes áron szerezzünk be.

A MUST HAVE ruhatár nem pusztán ruhákból áll, hanem a kiegészítők teszik azt teljessé. Idén nagyon divatosnak számít a szalmakalap, ami nem csak a nyaraláson, a tengerparton vagy a vízparton állja meg a helyét, hanem bárhol. A crossbody táskák is újra divatba jöttek, de nem csak a klasszikus, hanem az élénk színek is rendkívül népszerűek.

A kiegészítőkhöz sorolhatjuk a lábbeliket. A fehér sportcipő ismét dobogós a lábbelik közül. Mintha az emberek évek óta bizalmat szavaznának ezeknek a lábbeliknek, amelynek sok magyarázata van, az egyik azonban az, hogy roppant kényelmesek. Akár a munkában, akár a szabadidőnkben szeretnénk kényelmes cipőt viselni, a sportcipő mindig remek választás, ráadásul a fehér sportcipő nagyszerűen passzol szoknyához, ruhához, elegánsabb és sportosabb outfithez is. Az idei trend must have darabja a balerina cipő, amelyet évek óta nagyon kedvelnek a nők, mert nem csak kényelmes, de roppant elegáns is. Ha te is szereted a must have ruhadarabokat és kiegészítőket, akkor a CCC akciók téged is pillanatok alatt levehetnek a lábadról.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.