2022.04.23. 08:32:31 6945 205

2022 nyár: Mi a „MUST HAVE” a divatban?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudod, mi kell ebben a szezonban? Elmondjuk! A legforróbb trendek. Ha szeretnél spórolni, használj kuponokat, amelyeket a Kuplio.hu oldalon találsz.

Vásárol a család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vásárol a család

Aki szereti a divatot és hűen követi a trendeket, minden, divattal kapcsolatos kifejezéssel tisztában van. Léteznek úgynevezett MUST HAVE ruhadarabok, amelyek egyetlen olyan ember kelléktárából, na és persze ruhatárából sem hiányozhatnak, akiknek fontos a megjelenés és a divatos külső. Ezek a „must have” ruhadarabok egyénenként változhatnak is, hiszen a 2022-es szezonális trend igen széles skálán mozog, amelyben sokféle ruhadarab megtalálható.

Azt senki sem vitatja, hogy a farmer egy örök ruhadarab, egy olyan öltözék, amelynek minden korban megvolt a helye és a szerepe. Napjainkban sem nélkülözhető, akármilyen fazonról is legyen szó, legalább egy farmernak, mindenkinek ott kell lapulnia a szekrényében. Az idei trend a farmerkabátokat sem nélkülözheti, amit nem csak farmerral, hanem egy elegánsabb outfitben is bátran viselhetünk. Mint ahogyan a fehér inget is hordhatjuk sportos és elegáns öltözékként is.

Napjainkban ismét teret hódítanak az úgynevezett ingruhák, amelyek lazák, szellősek, sportosan elegánsak, és amelyeket éppúgy viselhetünk az irodában, mint a tengerparton vagy egy koktélozás során, amikor a barátainkkal beülünk egy bárba.

Az idei év nagy slágere a hosszú, avagy a midi szoknya, amely sokféle mintázatban és stílusban elérhető. A szoknyák közül, a farmerszoknya sem maradhat ki, hiszen az idei év divatos ruhadarabjai között a farmer minden mennyiségben és formában helyet kapott, a farmert imádók nagy-nagy örömére. Az idősebb korosztálynak is kedvez a mai divat, hiszen a maxi ruhák ismét teret hódítanak. Legfőképpen a bézs, a pasztellszínek és az élénk, nyárias színek számítanak divatosnak. Ezt a ruhát nem nélkülözhetjük a nyaraláson, de egy esti városi sétához is viselhetjük, egy trendi farmerdzsekivel kiegészítve. A Shein kuponkód most lehetőséget ad arra, hogy minden divatos ruhadarabot kedvezményes áron szerezzünk be.

A MUST HAVE ruhatár nem pusztán ruhákból áll, hanem a kiegészítők teszik azt teljessé. Idén nagyon divatosnak számít a szalmakalap, ami nem csak a nyaraláson, a tengerparton vagy a vízparton állja meg a helyét, hanem bárhol. A crossbody táskák is újra divatba jöttek, de nem csak a klasszikus, hanem az élénk színek is rendkívül népszerűek.

A kiegészítőkhöz sorolhatjuk a lábbeliket. A fehér sportcipő ismét dobogós a lábbelik közül. Mintha az emberek évek óta bizalmat szavaznának ezeknek a lábbeliknek, amelynek sok magyarázata van, az egyik azonban az, hogy roppant kényelmesek. Akár a munkában, akár a szabadidőnkben szeretnénk kényelmes cipőt viselni, a sportcipő mindig remek választás, ráadásul a fehér sportcipő nagyszerűen passzol szoknyához, ruhához, elegánsabb és sportosabb outfithez is. Az idei trend must have darabja a balerina cipő, amelyet évek óta nagyon kedvelnek a nők, mert nem csak kényelmes, de roppant elegáns is. Ha te is szereted a must have ruhadarabokat és kiegészítőket, akkor a CCC akciók téged is pillanatok alatt levehetnek a lábadról.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.