2022.04.23. 08:32:31 5449 204

2022 nyár: Mi a „MUST HAVE” a divatban?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudod, mi kell ebben a szezonban? Elmondjuk! A legforróbb trendek. Ha szeretnél spórolni, használj kuponokat, amelyeket a Kuplio.hu oldalon találsz.

Vásárol a család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vásárol a család

Aki szereti a divatot és hűen követi a trendeket, minden, divattal kapcsolatos kifejezéssel tisztában van. Léteznek úgynevezett MUST HAVE ruhadarabok, amelyek egyetlen olyan ember kelléktárából, na és persze ruhatárából sem hiányozhatnak, akiknek fontos a megjelenés és a divatos külső. Ezek a „must have” ruhadarabok egyénenként változhatnak is, hiszen a 2022-es szezonális trend igen széles skálán mozog, amelyben sokféle ruhadarab megtalálható.

Azt senki sem vitatja, hogy a farmer egy örök ruhadarab, egy olyan öltözék, amelynek minden korban megvolt a helye és a szerepe. Napjainkban sem nélkülözhető, akármilyen fazonról is legyen szó, legalább egy farmernak, mindenkinek ott kell lapulnia a szekrényében. Az idei trend a farmerkabátokat sem nélkülözheti, amit nem csak farmerral, hanem egy elegánsabb outfitben is bátran viselhetünk. Mint ahogyan a fehér inget is hordhatjuk sportos és elegáns öltözékként is.

Napjainkban ismét teret hódítanak az úgynevezett ingruhák, amelyek lazák, szellősek, sportosan elegánsak, és amelyeket éppúgy viselhetünk az irodában, mint a tengerparton vagy egy koktélozás során, amikor a barátainkkal beülünk egy bárba.

Az idei év nagy slágere a hosszú, avagy a midi szoknya, amely sokféle mintázatban és stílusban elérhető. A szoknyák közül, a farmerszoknya sem maradhat ki, hiszen az idei év divatos ruhadarabjai között a farmer minden mennyiségben és formában helyet kapott, a farmert imádók nagy-nagy örömére. Az idősebb korosztálynak is kedvez a mai divat, hiszen a maxi ruhák ismét teret hódítanak. Legfőképpen a bézs, a pasztellszínek és az élénk, nyárias színek számítanak divatosnak. Ezt a ruhát nem nélkülözhetjük a nyaraláson, de egy esti városi sétához is viselhetjük, egy trendi farmerdzsekivel kiegészítve. A Shein kuponkód most lehetőséget ad arra, hogy minden divatos ruhadarabot kedvezményes áron szerezzünk be.

A MUST HAVE ruhatár nem pusztán ruhákból áll, hanem a kiegészítők teszik azt teljessé. Idén nagyon divatosnak számít a szalmakalap, ami nem csak a nyaraláson, a tengerparton vagy a vízparton állja meg a helyét, hanem bárhol. A crossbody táskák is újra divatba jöttek, de nem csak a klasszikus, hanem az élénk színek is rendkívül népszerűek.

A kiegészítőkhöz sorolhatjuk a lábbeliket. A fehér sportcipő ismét dobogós a lábbelik közül. Mintha az emberek évek óta bizalmat szavaznának ezeknek a lábbeliknek, amelynek sok magyarázata van, az egyik azonban az, hogy roppant kényelmesek. Akár a munkában, akár a szabadidőnkben szeretnénk kényelmes cipőt viselni, a sportcipő mindig remek választás, ráadásul a fehér sportcipő nagyszerűen passzol szoknyához, ruhához, elegánsabb és sportosabb outfithez is. Az idei trend must have darabja a balerina cipő, amelyet évek óta nagyon kedvelnek a nők, mert nem csak kényelmes, de roppant elegáns is. Ha te is szereted a must have ruhadarabokat és kiegészítőket, akkor a CCC akciók téged is pillanatok alatt levehetnek a lábadról.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A piros pöttyös nem mindig az igazi – Így kerüld el a borotva utáni pöttyöket 2.

Legyünk őszinték hölgyeim: ha tehetnénk, a szőrtelenítést simán kipöckölnénk a csajos teendőink közül. Mert sokszor macera, meg néha fáj, ha nem tartós módszert, gyakran kell csinálni, vagy éppen költséges az adott szőrtelenítési lehetőség. Vagy éppen nem 100 %-osan azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk.

Itt az ősz, itt a gesztenyeszezon- Dobj össze egy szuper kis salátát belőle!

Imádtuk a nyarat, mert rengeteg finomsággal örvendeztetett meg minket. Ám az ősz is kegyes hozzánk ilyen szempontból, hiszen a természet ilyenkor sem fukarkodik finomabbnál finomabb zöldségekből és gyümölcsökből. A hűvös évszak slágere a gesztenye, amiből finom desszert, leves, saláta készülhet.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.