2017.03.27. 10:55:07 18135 437

Viszlát, szalonna! – Így tüntesd el az oldaladról a zsírt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eltüntetni a zsírpárnákat a hasunkról? Igazi kihívás! Leolvasztani a „guszta” kis szalonnát az oldalunkról? Szinte lehetetlen! Az igaz, hogy az oldalunkon felgyülemlett zsírt talán a legnehezebb eltávolítani, de azért nem reménytelen a helyzet! Hajrá!:-)

Oldalzsír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Oldalzsír

Most, hogy itt a tavasz, kerülnek le rólunk a vastagabb pulóverek, kevesebb réteg van rajtunk, bizony kevésbé tudjuk eltüntetni a télen ránk rakódott zsírpárnákat. Ha eddig nem zavart minket, a látvány most arra ösztönözhet, hogy kicsit vegyünk vissza az étkezés terén, illetve kapjuk elő sportcipőnket, sportruházatunkat és kezdjünk el mozogni valamit. Amin leginkább megakad a szemünk, ha túlsúlyról beszélünk, az az oldalunkon felgyülemlett „zsírocska”. Szerencsére van néhány speciális gyakorlat, amivel felveheted a harcot a makacs párnácskák ellen!

Majdnem felülés

Feküdj hanyatt, ahogy a hagyományos felülésnél is. Húzd fel a lábaidat, hogy a térded derékszöget zárjon be a comboddal. Karodat vezesd a fejedhez, nézz felfelé. Emeld el a padlótól a felsőtested és a vállaid, majd tedd vissza. A hát ne kerüljön le teljesen fekvő pozícióba, viszont az alsó része mindig maradjon a talajon, és a gyakorlat alatt feszítsd magad végig.

A legtutibb: plank az oldaladon is

A plank mostanság az egyik legdivatosabb hasizomerősítő gyakorlatok egyike. Szerencsére, van ennek az oldalunkra kivitelezhető verziója is. Feküdj a bal oldaladra, lábaid legyenek kinyújtva, összezárva. Most nyomd fel magad a bal kezeddel, a jobbal pedig nyújtózkodj felfelé. Ügyelj arra, hogy a fejed, törzsed, lábaid egy egyenes vonalat képezzenek, fejed a gerincoszlop folytatása legyen, előre nézz, tartsd stabilan magad, a karjaid is egyenesek legyenek. Hasadat, oldaladat is erősítheted ezzel.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...