2015.09.05. 08:16:14 7089 293

Viszlát, sárga foltok! – Így tüntesd el
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár borúsabb napok jönnek így szeptemberben, de a fehér színt még nem kell elfelejtenünk! Szeretjük a fehéret, mert mindenhez és mindenkinek jól áll, sohasem megy ki a divatból, és mert egyszerű, de nagyszerű. A felsőnk hónaljánál éktelenkedő és szűnni nem akaró dezodor foltot viszont annál kevésbé csípjük.

Fehér blúz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér blúz

Ha Téged is zavar (márpedig miért ne zavarna, hiszen tulajdonképpen a foltos felső már-már hordhatatlan), és már mindennel próbálkoztál, még ne add fel! Tegyél még egy próbát ezzel a trükkel!

A hozzávalók:

  • 2 rész mosogatószer

  • 1 rész hidrogén-peroxid (patikákban kapható)

  • egy csipet sütőpor

A hozzávalókból keverj krémet és egy ruha- vagy fogkefe segítségével finoman dörzsöld át vele a foltot. 1 órát hagyd állni, hogy hasson, majd a szokásos módon mosd ki a felsőt a mosógépben! Sok sikert!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...