2015.09.05. 08:16:14 11486 297

Viszlát, sárga foltok! – Így tüntesd el
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár borúsabb napok jönnek így szeptemberben, de a fehér színt még nem kell elfelejtenünk! Szeretjük a fehéret, mert mindenhez és mindenkinek jól áll, sohasem megy ki a divatból, és mert egyszerű, de nagyszerű. A felsőnk hónaljánál éktelenkedő és szűnni nem akaró dezodor foltot viszont annál kevésbé csípjük.

Fehér blúz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér blúz

Ha Téged is zavar (márpedig miért ne zavarna, hiszen tulajdonképpen a foltos felső már-már hordhatatlan), és már mindennel próbálkoztál, még ne add fel! Tegyél még egy próbát ezzel a trükkel!

A hozzávalók:

  • 2 rész mosogatószer

  • 1 rész hidrogén-peroxid (patikákban kapható)

  • egy csipet sütőpor

A hozzávalókból keverj krémet és egy ruha- vagy fogkefe segítségével finoman dörzsöld át vele a foltot. 1 órát hagyd állni, hogy hasson, majd a szokásos módon mosd ki a felsőt a mosógépben! Sok sikert!:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?

Habkönnyű tojáslikőrös süti – Nyáresti beszélgetések tökéletes kiegészítője lesz!

Édességre vágysz, de nem akarsz túl sok időt a konyhában bíbelődni? Legyen gyorsan elkészíthető, de a kiadós is? Fel van adva a lecke, de megkíséreljük a lehetetlent, és adunk neked egy szívet melengető, gyorsan elkészíthető, mégis laktató sütit. Csődítsd össze a családot, barátokat, mert pikk és pakk, kész is lesz!

Még a széltől is óvnád? – Ne tedd, mert sokat árthatsz neki!

Az, hogy mindig mindentől meg akarjuk védeni a gyerekünket, gyakran az őszinte szeretet és gondoskodás jele. Azonban ha túlságosan óvjuk őket, az akadályozhatja a fejlődésüket és az önállóságukat. A kihívásokkal és nehézségekkel való szembenézés, vagyis a szembenézésre való megtanítás is a nevelői feladatok része.