2022.06.26. 08:32:15 6650 242

Virágpor a ruhádon? – Így távolítsd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napsütéses tavasszal megérkezett az illatos virágok időszaka is. Ez nyáron sincs másként: szebbnél szebb virágok pompáznak a réteken, a kertekben. Az ember nehezen állja meg, hogy ne szippantson belőlük egy nagyot, ne vigyen haza egy kevéske virágillatot az otthonába is. És ha nem elég óvatos, némi virágport a ruháján.

Virág vázában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virág vázában

Mert a virágok szépek, a virágpor a ruhán már annál kevésbé. Hogyan távolítsuk el könnyedén? Kövesd a lenti menetrendet, és sikerülni fog!

  • El a kezekkel a víztől!Mielőtt a friss virágporos foltra vizet engednél, csak szólunk: azzal csak jobban beleivódik a por a szövetbe. Először inkább porold le a textíliát, így távolítsd el a por egy részét.

  • Végy egy ragasztószalagot! Ebből vagy tekerj az ujjadra, a ragasztós oldalával kifelé. Vagy egyszerűen vágj le egy kis darabot, ragaszd rá a foltos részre, és húzd le, mint mondjuk egy gyantacsíkot. Arra ügyelj, hogy ne dörgöld a foltot, mert csak még jobban belekerül a virágpor az anyagba!

  • Jöhet egy kis szesz? Ha igen, akkor óvatosan itasd fel a foltot egy kis alkohollal, amit utána vízzel öblíts át alaposan. Ha utóbbi lépést kihagyod, foltot hagyhat az alkohol.

  • Irány a mosógép! Ha kész vagy a fenti folyamatokkal, mosd ki a szokásos módon a textíliát.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...