2022.04.19. 09:45:00 5045 213

Virágoztasd fel otthonod! Élő növény helyett a minták is játszanak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A virágok azért olyan különlegesek, mert szépségük rendkívül változatos. Nem hiába olyannyira kedveltek a virágkompozíciók és a virágmintás szövetek! Életterünket az illatozó és mutatós kis csokrok és cserepes virágok mellett a megszokottól eltérő vázákkal is feldobhatjuk.

Virágos tapéta a nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virágos tapéta a nappaliban

A virágos műalkotások és nyomatok vonzereje cáfolhatatlan: Az írószerektől az étkészleteken át egészen a tapétákig számos felületen megjelenhet a a virágok világának romantikus szépsége. A virágminták használatakor ugyanakkor nagyon fontos figyelembe venni, hogy mekkora felületre szánjuk azt, és ettől függően kiválasztani a minta nagyságát.

Virágok a falon

Mi sem töri meg jobban az egyszínű terek uralmát, mint egy-egy jól elhelyezett falmatrica vagy tapétacsík. A légkör pedig akkor lesz a legmozgalmasabb és leginkább élettel teli, ha a természet világából inspirálódva választunk.

Virágok a talpunk alatt

A padló, és szőnyeggyártók újabb és újabb tetszetős kollekciókkal rukkolnak elő, mivel a virágos mintázat sohasem meg ki a divatból. Legyen szó sikkes vagy éppen vidékies stílusú mintázatról, a levelek, indák és gyümölcsök természetközelibb életérzés keltenek bennünk a négy fal között is.

Ingatlan dekorációjaIngatlan dekorációja

Virágos textilek

Az ágynemű és a nagyméretű bútorok virágba, jobban mondva virágosba borítása sokat dob az adott helyiség hangulatához. A tündérmesék által ihletett vagy a kézzel rajzolt ábrázolások a szteppelt takarókra nyomtatva szintén megjelenhetnek. A vintage bútordarabok ismét reneszánszukat élik, így mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő darabot.

Virágzó kiegészítők

Az apró részletek és különleges kiegészítők kedvelői az angol kedvek ihlette világítástechnikai eszközök, romantikus virágmintás kerámiák és étkészletek, valamint írószerek közül is válogathatnak. A préselt virágos jegyzettömbök és a hozzájuk passzoló, gyönyörű íróeszközök garantáltan javítják hangulatunkat munka közben is.

Forrás: www.independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!

Ízletes mikróban készült ételek

Tény, hogy vízben főzve sokkal autentikusabb élményt nyújthat egy étel ízvilága. Talán ezért is ódzkodnak tőle oly sokan, hogy mikróban készítsék el a vacsorájukat. Azonban vannak olyan fogások, amelyeket, ha a szükség úgy kívánja bátran elkészíthetünk mikróban is. Válogatásunk ételei nemcsak gyorsan elkészíthetők, hanem az ízük is kifogástalan! Szerintünk érdemes kipróbálni őket!