2022.04.19. 09:45:00 6744 215

Virágoztasd fel otthonod! Élő növény helyett a minták is játszanak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A virágok azért olyan különlegesek, mert szépségük rendkívül változatos. Nem hiába olyannyira kedveltek a virágkompozíciók és a virágmintás szövetek! Életterünket az illatozó és mutatós kis csokrok és cserepes virágok mellett a megszokottól eltérő vázákkal is feldobhatjuk.

Virágos tapéta a nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virágos tapéta a nappaliban

A virágos műalkotások és nyomatok vonzereje cáfolhatatlan: Az írószerektől az étkészleteken át egészen a tapétákig számos felületen megjelenhet a a virágok világának romantikus szépsége. A virágminták használatakor ugyanakkor nagyon fontos figyelembe venni, hogy mekkora felületre szánjuk azt, és ettől függően kiválasztani a minta nagyságát.

Virágok a falon

Mi sem töri meg jobban az egyszínű terek uralmát, mint egy-egy jól elhelyezett falmatrica vagy tapétacsík. A légkör pedig akkor lesz a legmozgalmasabb és leginkább élettel teli, ha a természet világából inspirálódva választunk.

Virágok a talpunk alatt

A padló, és szőnyeggyártók újabb és újabb tetszetős kollekciókkal rukkolnak elő, mivel a virágos mintázat sohasem meg ki a divatból. Legyen szó sikkes vagy éppen vidékies stílusú mintázatról, a levelek, indák és gyümölcsök természetközelibb életérzés keltenek bennünk a négy fal között is.

Ingatlan dekorációjaIngatlan dekorációja

Virágos textilek

Az ágynemű és a nagyméretű bútorok virágba, jobban mondva virágosba borítása sokat dob az adott helyiség hangulatához. A tündérmesék által ihletett vagy a kézzel rajzolt ábrázolások a szteppelt takarókra nyomtatva szintén megjelenhetnek. A vintage bútordarabok ismét reneszánszukat élik, így mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő darabot.

Virágzó kiegészítők

Az apró részletek és különleges kiegészítők kedvelői az angol kedvek ihlette világítástechnikai eszközök, romantikus virágmintás kerámiák és étkészletek, valamint írószerek közül is válogathatnak. A préselt virágos jegyzettömbök és a hozzájuk passzoló, gyönyörű íróeszközök garantáltan javítják hangulatunkat munka közben is.

Forrás: www.independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...