2015.02.07. 20:00:00 12615 226

Vicces videó: hogyan ne cserélj ágyneműt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint frissen áthúzott ágyneműben álomra hajtani a fejünket. Szerintem még az alvás is pihentetőbb, talán még szebbet is álmodunk. Persze, mindez sokkal kellemesebb lenne, ha nem előtte nem kellene az ágynemű cseréjével bajlódnunk. Egy csettintésre lekerülne a régi, és még egy csettintésre felkerülne az új huzat. Aztán tényleg jöhetne az álom, édes álom!

Ágynemű húzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű húzás

A élet bizony nehéz

Bevallom, a porszívózás mellett az ágyneműcsere az, amivel ki lehet kergetni a világból. Leszedni még csak-csak, de aztán jön a friss huzatban való tekergés, a sarkok nem stimmelnek, igazgatni…hm, macera. Meg a lepedő. A gumis lepedő! Tuti, hogy vagy óriási, és olyankor az ágy körüli összes rést kitömködjük a vitorlavászonnyi anyaggal. Vagy pont az ellenkezője: épp csak egy picivel kisebb, mint amekkora kellene.

Talán csak egy kicsivel több leleményesség hiányzik belőlem. A videón látható hölgynél ebből nincs hiány, vele aztán egy lepedő nem babrál ki!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Áfonyás-kókuszos süti, mert itt a nyár!

Az áfonya a nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse, amely frissítő ízével és élénk színével varázsolja el az ízlelőbimbókat. Az áfonyából készült sütemények különleges helyet foglalnak el a sütés szerelmeseinek szívében. Ezek a sütemények nemcsak finomak, hanem a nyár hangulatát is magukkal hozzák minden egyes falatban.

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

A magánélet már csak illúzió lehet digitalizált világunkban?

Az emberek többsége érdekelt abban a kérdésben, hogy a magánélet mennyire bizonyulhat sérthetetlennek, illetve milyen mértékben akadályozható meg annak bekövetkezte, hogy mások illetéktelenül hozzáférjenek az online megosztott információkhoz. Legyen szó rendszeres internethasználatról, a közösségi médiabeli aktivitásról, az online vásárlásokról vagy éppen a banki ügyletekről, az adatvédelem megkerülhetetlenül képbe lép.