2015.02.07. 20:00:00 12411 226

Vicces videó: hogyan ne cserélj ágyneműt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint frissen áthúzott ágyneműben álomra hajtani a fejünket. Szerintem még az alvás is pihentetőbb, talán még szebbet is álmodunk. Persze, mindez sokkal kellemesebb lenne, ha nem előtte nem kellene az ágynemű cseréjével bajlódnunk. Egy csettintésre lekerülne a régi, és még egy csettintésre felkerülne az új huzat. Aztán tényleg jöhetne az álom, édes álom!

Ágynemű húzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű húzás

A élet bizony nehéz

Bevallom, a porszívózás mellett az ágyneműcsere az, amivel ki lehet kergetni a világból. Leszedni még csak-csak, de aztán jön a friss huzatban való tekergés, a sarkok nem stimmelnek, igazgatni…hm, macera. Meg a lepedő. A gumis lepedő! Tuti, hogy vagy óriási, és olyankor az ágy körüli összes rést kitömködjük a vitorlavászonnyi anyaggal. Vagy pont az ellenkezője: épp csak egy picivel kisebb, mint amekkora kellene.

Talán csak egy kicsivel több leleményesség hiányzik belőlem. A videón látható hölgynél ebből nincs hiány, vele aztán egy lepedő nem babrál ki!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...