2015.02.07. 20:00:00 11364 226

Vicces videó: hogyan ne cserélj ágyneműt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint frissen áthúzott ágyneműben álomra hajtani a fejünket. Szerintem még az alvás is pihentetőbb, talán még szebbet is álmodunk. Persze, mindez sokkal kellemesebb lenne, ha nem előtte nem kellene az ágynemű cseréjével bajlódnunk. Egy csettintésre lekerülne a régi, és még egy csettintésre felkerülne az új huzat. Aztán tényleg jöhetne az álom, édes álom!

Ágynemű húzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű húzás

A élet bizony nehéz

Bevallom, a porszívózás mellett az ágyneműcsere az, amivel ki lehet kergetni a világból. Leszedni még csak-csak, de aztán jön a friss huzatban való tekergés, a sarkok nem stimmelnek, igazgatni…hm, macera. Meg a lepedő. A gumis lepedő! Tuti, hogy vagy óriási, és olyankor az ágy körüli összes rést kitömködjük a vitorlavászonnyi anyaggal. Vagy pont az ellenkezője: épp csak egy picivel kisebb, mint amekkora kellene.

Talán csak egy kicsivel több leleményesség hiányzik belőlem. A videón látható hölgynél ebből nincs hiány, vele aztán egy lepedő nem babrál ki!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Így lesz a régi üvegvázából a nyári dekor éke!

Habár a nyári virágok színei kevésbé színpompásak mint tavaszi társaik szirmai, nincs is szebb egy réti virágokból kötött bokrétánál. A rusztikus csokrok hozzájuk illő vázában mutatnak a legjobban, de szintén egy kidekorált befőttesüvegben mutatósak, ha az a milliőhöz passzol. Most megunt, régi üvegvázáinkat is leporolhatjuk a nyári dekorációnk felfrissítéséhez.

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.