2023.09.25. 17:46:32 7440 230

Vicces hely ez az iskola! – A videók alapján biztosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány hete még jogos volt a kesergés, hogy megint elkezdődött, újra indult a mókuskerék, fárasztóak a reggelek, nem bírok felkelni, utálom az iskolát és persze az örök kérdés is elhangzott, miszerint „Miért, miért és miért?” Ám, most, hogy elhagytuk a szeptember közepét, már tudjuk, a siránkozás mit sem ér.

Iskolai felszerelés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskolai felszerelés

Hiszen sírhatunk, panaszkodhatunk akárhogy, attól még a suli, ovi, bölcsi elkezdődött, a dolgos hétköznapok itt vannak velünk, bármennyire is vágyunk vissza a napsütéses, gondtalan nyárba. Persze, ennek is megvan a jó oldala – a gyerek fejlődése mindennél többet ér! Ám ha kell még egy kis löket ahhoz, hogy maximálisan értékelni tudjuk az őszt és a vele járó minden szépséget, hívjuk segítségül a humort! Mert nem csak komoly dolgok történnek abban az iskolában! Sőt, néha egész vicces szituációk alakulhatnak ki egy-egy helyzetből! Pont, mint ezeken a videókon!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.