2024.03.13. 12:34:37 7091 239

Velem is megtörténhet? – Tömegbaleset, szállodatűz és egyéb káresetek tanulságai
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevesebb mint három hét leforgása alatt két sokakat érintő káresemény történt. Február 25-én, vasárnap, reggel tömegbaleset történt az M7-es autópályán. A balesetben több, mint 40 autó volt részes, 18 ember sérült meg és egy ember életét vesztette. Velem ez nem történhet meg… - gondoltam. Aznap reggel valószínű ugyanezt gondolták azok is, akik a jó időt kihasználva elindultak a Balaton felé. Sokan csak Velencéig jutottak.

Szerződés ég a tűzben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerződés ég a tűzben

Most szombaton kigyulladt egy visegrádi luxusszálloda. Csak a szerencsén és a szálloda személyzetén múlott, hogy emberi élet nem került veszélybe, de sokaknak, akik pihenni érkeztek a szállodába, a személyes holmija (iratok, kocsikulcs, ruházat, laptop, stb.) megsemmisült.

Az életünket úgy éljük, hogy velünk nem történhet semmi rossz. Lavírozunk a jog útvesztőjében, s ha mégis megtörténik a baj, akkor kétségbeesetten keressük a megoldást, és elkeseredetten viseljük az erkölcsi terhet és az akár súlyos pénzügyi veszteséget.

Azok, akik rendelkeztek a Jog365 kínálta egyszerű és olcsó védelemmel, kevesebb mint két órán belül megnyugtató jogi segítséget kaptak mindkét esetben a helyzet megoldásához. Nem kellett kiszolgáltatottan azon gondolkozniuk, hogy mit tegyenek, vagy milyen módon, kivel szemben, mikor tudják érvényesíteni kárigényüket. Tudták, nincsenek egyedül, kérhettek közvetlenül segítséget akár telefonon, akár online. Ráadásul a jogi tanács birtokában várhatóan nem kell akár több évet is várniuk arra, hogy a pénzükhöz jussanak.

Hosszan sorolhatnánk a másokkal napi szinten előforduló sérelmeket, amiket hallva úgy érezzük, milyen jó, hogy ez nem velünk történt meg. Mert velünk nem történhet meg, hogy:

  • összetörik az autónkat
  • egy baleset esetén nem fizet nekünk a biztosító,
  • lelép a kivitelező a házunk/lakásunk felújítása közben
  • felmondanak a munkahelyünkön
  • igazságtalan jogi eljárás indul ellenünk
  • vagy éppen nem veszik vissza a megrendelt, de nem használt terméket

Ha mégis úgy érzed, hogy bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor sérülnek a jogaid, vagy nem tudod, mi a legjobb megoldás, de szeretnél felkészülni a nem várt helyzetekre, akkor jó szívvel ajánljuk neked is a Jog365 gyors, kényelmes és megfizethető szolgáltatásait.

Miért érdemes a Jog365 előfizetéses szolgáltatását választani?

  • Mert bármikor lehet olyan helyzet, amikor jogi segítségre van szükséged

  • Mert most kevesebb mint fél óra ügyvédi munkadíjért a Jog365 partner ügyvédjei egy évig rendelkezésedre állnak online, vagy telefonon

  • Mert gyors, kényelmes, érthető és megfizethető

  • Időt spórolsz, mert nem kell hosszadalmasan ügyvédet keresned vagy várnod addig, amíg a saját ügyvédednek lesz rád ideje.

  • Segít megelőzni, hogy olyan döntést hozz, aminek hosszú távon lenne káros hatása rád vagy családodra, cégedre nézve.

A Jog365 partner ügyvédjei tapasztalt szakemberek, akik gondoskodni fognak a te, a családod és a céged jogi védelméről.

Idegeskedés helyett megnyugtató jogi biztonság! A JOG365 ezt a nyugalmat garantálja neked most akár napi 25,-Ft-ért.

A Jog365 egy egyszerű, gyors, kényelmes, bárhonnan elérhető jogi segítség nehéz helyzetekben. Egy olyan digitális szolgáltatás, amelynek keretében a Jog365 közösség tagjai az élet kiemelt területein gyorsan, kényelmesen telefonon, vagy online kaphatnak jogi támogatást mindennapi jogi érdekeikhez kapcsolódó kérdéseik megválaszolására. Mert a baj bármikor megtörténhet.

További hasznos jogi tartalmakért és segítségért nézd meg a https://jog365.hu/blog/ oldalt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...