2016.01.02. 08:35:38 9594 263

Végy egy mandarint! - Recept aknék és bőregyenetlenségek ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így télen egyvalami biztos megtalálható a háztartások nagy részében: az apró, ám nagyon finom és vitamindús mandarin. Van, aki úgy van vele, hogy ha egyszer elkezdi, nem tudja abbahagyni az evését.:-) (Jelen!:-)) Jól is teszi, hiszen nem csak belül, kívül is nagyon hasznos.

Mandarin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mandarin

A fűtés miatti szárazabb levegő, az elfogyasztott alkohol (igen, nemrég volt karácsony, meg szilveszter, biztos Neked is lecsúszott néhány pohárka;-)) vagy a hideg nem kíméli bőrünket sem, egyenetlen, durva lesz ezekben hetekben.

Krémek, kencék, radírok

Persze, az ember mindent elkövet, hogy ez ne így legyen. Drága krémek, bőrradírok, esetleg kozmetikai kezelések sora következhetne. De csak akkor, ha nem használnánk ki a finom mandarin áldásos hatását.

Így csináld!

Végy egy mandarint (vagy citromot, vagy narancsot), illetve a héját, tedd bele egy edénybe és öntsd le forró vízzel. Hagyd állni egy éjszakát. Másnap reggel egy vattapamacsot itass át a folyadékkal és vidd fel a bőrödre. Hagyd, hogy bőröd egyenetlenségei kiegyenlítődjenek és a finom gyümölcsből készült „csodaszer” nedvességgel töltse fel azt.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...