2015.07.02. 18:21:37 6049 246

Végre kimondta az első szavát! A kutya. - Vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem fogsz hinni a fülednek! Először azt gondoltuk, hogy valószínűleg túlzás ez a cím, de a kutyus gyakorlatilag tényleg előbb közelíti meg vonyításával a mama szót, mint a kisgyerek. Ráadásul egymás után többször is!

A kutya első szava | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A kutya első szava | Fotó: youtube.com

A baba egyébként olyan értelmes, hogy rögtön felfogta, a kutyának sikerült valami, ami neki nem, ezért gyorsan megütötte. :)

A kutya sikerélményét és a féltékenységi jelenetet körülbelül a 18. másodpercnél láthatod és hallhatod. Hihetetlen, de tisztán kivehető a mama szó. :D Ha meg akarod kímélni a gyermeked az első csalódásától, ne akard, hogy az első szavát egy kajáért bármire képes kutyával együtt tanulja meg. :D Most pedig jöjjön a videó!

Az első szó: siker a kutyának, csalódás a babának

Forrás: distractify.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...