2017.12.16. 13:17:05 10390 286

Varázsold újjá a hűtődet! – Dekorációs tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Le kellene már cserélni azt a hűtőt, mert működik, persze, sőt, egészen jól bírja, viszont olyan kis csúnyácska ott a sarokban. Meghát jó lenne valami új modell! Természetesen, ezek a gondolatok így karácsony előtt csupán gondolatok maradnak, hiszen másfelé csoportosítjuk ilyenkor a pénzünket.

Retró hűtőszekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Retró hűtőszekrény

Viszont ha van egy kis időd, kedved, energiád, néhány dekorációs ötlettel könnyen feldobhatod a kicsit már öregecske, de még jól funkcionáló darabot. Persze, a fiatalabb „példányok” is kaphatnak új külsőt, ha szeretnéd!

Így dekoráld ki a hűtődet!

Szerencsére vannak egyszerű trükkök, amivel kicsinosíthatod az öreg vagy kevésbé öreg darabot!

Fedd be fóliával!

Persze, nem akármilyen fóliával! Színes dekorfóliával is befedheted, így vidám színfoltja lehet a szekrény a konyhádnak! Vagy kerülhet rá falmatrica is, amit aztán bizonyos időközönként lecserélhetsz, ha úgy gondolod! De mehet rá tapéta mintázatú fólia is, így kicsit retrós. Esetleg olyan réteg is, aminek mosható a felülete!

Régi-új hűtő1 | Forrás: thelonearrangers.tumblr.comRégi-új hűtő1 | Forrás: thelonearrangers.tumblr.com
Régi-új hűtő3 | Forrás: blog.hellolittleone.comRégi-új hűtő3 | Forrás: blog.hellolittleone.com

Pingáld ki!

Ha elég bátor vagy, kézügyességed, kreativitásod is van, rajzolj valamit a hűtődre! Zseniális alkotások születhetnek így, arról nem is beszélve, hogy így aztán igazán egyedi masinád lesz!

Régi-új hűtő4 | Forrás: genevievegail.blogspot.comRégi-új hűtő4 | Forrás: genevievegail.blogspot.com

Elő a mágnesekkel!

A legegyszerűbb módja a dekorálásnak, ha az innen-onnan kapott, vett, szuvenírként vásárolt hűtőmágnesek kerülnek fel a hűtőre. De persze készíthetsz te magad is mágnest, kerülhet mágnes egy-egy családi fotóra, kagylóra és így tovább. De a mágnesek segítségével mehetnek fényképek, üzenetek, képeslapok is a hűtőre! Ugye, hogy mindjárt máshogy fest az a hűtőszekrény?

Régi-új hűtő2 | Forrás: thecsiproject.comRégi-új hűtő2 | Forrás: thecsiproject.com
Régi-új hűtő5 | Forrás: theclutterfreelife.infoRégi-új hűtő5 | Forrás: theclutterfreelife.info

Forrás: haushaltstipps.net, pinterest.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...