2017.07.26. 12:12:42 13140 270

Varázslatos óriások- lefilmeztek egy hosszúszárnyú bálnát, ahogy kiugrik a vízből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dél-Afrika partjainál egy búvárcsoport egy felfújható, motoros csónakban elképesztő dolognak lehetett szemtanúja, láthatták, ahogy egy kifejlett hosszúszárnyú bálna teljesen kiugrik a vízből. A ritka látványosságot sikerült videóra is felvenniük, így mi is láthatjuk az izgalmas felvételeket.

Hosszúszárnyú bálna - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszúszárnyú bálna

A búvárcsoport az éves nagy szardínia vonulást szerette volna megtekinteni, igaz, nem annyira a szardíniákra, inkább a ragadozó nagy halakra voltak kíváncsiak, akiket vonzanak a kis halak. A munkájuk nagy részt várakozásból áll, és úgy tűnik, hogy egy bálna csoport érkezett a szórakoztatásukra, melyek közül egy a borjával úszott. Majd úgy gondolta, hogy ideje csobbanni egyet, és teljes egészében kiugrott a vízből, hogy megmutassa bálnatestét, amit kb. 40 tonnára becsülnek.

A videó vírus módjára terjed a neten, elképesztő teremtmények a bálnák! Ahogy elnézzük ezeket az óriásokat, nekünk is kedvünk támadt csobbanni egyet! :)

Még több információt olvashatsz a videóról itt, a youtube-on.

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...