2020.06.11. 16:31:11 9370 276

Van valami a levegőben: 7 idézet a változásról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan sürgetnek a világban most változást, és rengetegen érzik már a saját bőrükön azt, hogy valami most történik, történni fog, valaminek történnie kell. Fordulóponthoz érkeztünk, és a világjárvány sarkalatos problémákra mutatott rá.

Pillangó, változás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pillangó, változás

Hogy a járvány lecsengése után jobb vagy rosszabb lesz-e az élet, azt nem tudhatjuk. Az viszont bizonyos, hogy a változás már itt van. Ez nem csak a szele... Ha szükséged van némi kapaszkodóra, valamire, ami erőt adhat, olvasd el az alábbi idézeteket. Biztosan találsz te is közöttük olyat, amivel azonosulni tudsz, és esetleg átlendít a nehézségeken.

1.

A változás nem jön el, ha másokra vagy egy alkalmasabb időpontra várunk. Mi magunk vagyunk azok, akikre eddig vártunk. Mi magunk vagyunk a változás, amelyet keresünk.

Barack Obama

2.

A változás nem csak hogy szükséges az élethez; a változás maga az élet.

Alvin Toffler

3.

Ha a világ megváltozik, a szabályok is változnak vele.

James S. A. Corey

4.

Változtass a hozzáállásodon, és a Világ veled változik. Ne változtass, és a Világ akkor is változik, csak nélküled.

A. J. Christian

5.

Minden állandó változásban van. Változunk, ahogy idősödünk, és változások vannak környezetünkben is. Nincs semmi félelmetes ezekben a változásokban. A rugalmas gondolkodás elfogadja a változást, és nem ragaszkodik a múlthoz. Ahelyett, hogy siratná a változást, új szépséget és reményt talál benne.

Shunmyo Masuno

6.

Amikor változásról beszélünk, sokan valami hatalmas, radikális dologra gondolnak, holott az élet döntő változásai apró, látszólag semleges átalakulásokkal kezdődnek...

Raphaëlle Giordano

7.

Nagyon megváltoztak a dolgok a gyerekkorunk óta, talán nem annyira, mint szerettük volna, de a világ más hely lett. Gyorsabb, hangosabb, magányosabb. A körülöttünk lévő világgal ellentétben mi egyáltalán nem változtunk, nem igazán. A történelem a tükör, és valamennyien csak önmagunk idősebb verziói vagyunk, felnőttnek álcázott gyerekek.

Alice Feeney

Te akarsz, tudsz, mersz változtatni?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...