2021.11.27. 17:47:43 8637 268

Van rosszabb is a mi őszünknél! - Amikor az időjárás egy kicsit kibabrál velünk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádjuk a vénasszonyok nyarát, a színes faleveleket, az induló forró csoki és forralt bor szezont, a sült gesztenyét, az almáspitét, és természetesen a szőlőt. De a nyálkás, ködös, barátságtalan őszi idővel nemigen tudunk mit kezdeni. Talán hihetetlen, de bizonyos szempontból ilyenkor az időjárás a barátságosabb arcát mutatja.

Borús ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Borús ősz

Mert míg mi egy jól megválasztott vízhatlan cipővel, esetleg egy szuper trendi gumicsizmával, egy divatos esőkabáttal, vagy éppen egy színes, mindent is eltakaró esernyővel átvészelhetjük ezt a komor időjárást, vannak, akik nem ússzák meg ennyivel. Figyelj csak!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...