2022.06.05. 17:53:22 7286 248

Van még időnk (?)- SOS tippek a bikiniformáért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, tudjuk, a „bícsbádi” kidolgozása télen, de legkésőbb tavasszal kezdődik, a legjobb pedig, ha egész évben odafigyelünk magunkra. Persze, ember legyen a talpán, aki az év minden napján észnél van ilyen téren, tartani tudja az étrendjét és nem csábul el néha-néha. Vagy kicsit gyakrabban…:-)

Bikiniforma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikiniforma

Ha úgy érzed, rajtad is maradt némi felesleg és nem tökéletes az a bikini-alak, akkor a következő tippekkel gyorsan javíthatsz még az összképen.

Nem lehet elégszer mondani: folyadék, folyadék, folyadék

Nyáron viszonylag könnyű odafigyelni a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, de azért mindenképpen érdemes noszogatni magunkat most is, hogy meglegyen a 2-3 liter víz naponta. Ez az alakunknak is jót fog tenni, hiszen a megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen, hogy fogyjunk.

Használj ki minden ehetőséget!

Bizony, méghozzá a mozgásra: autó helyett séta, lift helyett lépcső és egyebek. Légy aktív napközben is, amennyire csak lehet.

Búcsúzz el a szénhidráttól egy időre!

Na jó, nem 100%-ig, hiszen nem kell és nem is szabad lemondani a szénhidrátokról. De érdemes úgy összeállítanod az étrendedet, hogy a fehérjék nagyobb hangsúlyt kapjanak! A gyümölcsökkel, fagylaltokkal csak csínján, hiszen igazi nyári csemegék, de magas a cukor- és szénhidráttartalmuk.

Válassz Neked megfelelő mozgásformát!

Ha minden nap nincs is lehetőséged intenzívebb mozgásra, hetente kétszer-háromszor válassz olyan mozgásformát, amiben örömödet leled. Nyár van, a szabadtéri mozgás is könnyen kivitelezhető!

Hagyd, hogy pihenjen a gyomrod!

Ha szeretnéd megtartani a napi háromszori főétkezést, és ezek között a két kisebbet, arra azért ügyelj, hogy pihenjen a gyomrod az étkezések között! Ha mindig rágcsálsz valamit, a vércukrod folyamatosan az egekben lesz, ami nem tesz túl jót, ha fogyni szeretnél.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...