2019.12.17. 17:55:34 8811 270

Van egy kis extra időd? Készíts karácsonyi üdvözlőkártyákat te magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden évben tucatnyi karácsonyi képeslapot küldenek az emberek a hozzájuk közelebb állóknak. Az igaz, hogy minden méretben, formában és színben kaphatók ilyenek, azonban sokkal személyesebb, ha általunk készített, egyedi üdvözlőlap kerül a postaládába.

DIY karácsonyi ajándékkártyák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com DIY karácsonyi ajándékkártyák

Tudtátok, hogy a karácsonyi képeslapok hagyománya csupán 200 éves hagyomány, amely Angliából indult? Egy biztos, ezek a színes kis kártyák nem fognak az idő múlásával olcsóbbá válni. Ha mi magunk készítenénk el, két legyet üthetnénk egy csapásra: személyre szólóbbat készíthetünk az előre gyártottnál, és jóval gazdaságosabban, mintha készen vennénk.

1. Szárított virágok és levelek

A kártya elülső oldalára tetszőlegesen felragaszthatjuk ezeket. S hogy megóvjuk a kopástól, használjunk hozzá celofán védőborítást! Jövőre pedig nyár végén/ősz elején mi magunk is száríthatunk gyógynövényeinkből és virágoskertünkből, hogy tényleg teljesen saját legyen a kreatív képeslapunk.

2. Családi portrék

A karácsonyi és téli hangulatú fotók tökéletes alapot nyújtanak egy ünnepi képeslaphoz. Ennek főként azok az ismerősök és rokonok örülnek majd, akiknek ritkán adódik lehetősége találkozni velünk. Az egyedi üdvözlet rávezetése után minden családtag hagyja rajt a lapon a kézjegyét!

3. Saját tervezésű nyomtatvány

Akinek nincs elég kézügyessége ezekhez, az se búsuljon! Közepes vastagságú kartonlapra nyomtathatunk az interneten ingyenesen fellelhető képeslap-sablonok közül a külső oldalra, majd a lap kettéhajtása után szépírásunkat elővéve egyedi üzenettel láthatjuk el a képeslap belső felét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...