2021.02.08. 14:27:22 7489 205

Van egy jó arcmaszkod! – Akkor használd jól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A koronavírus, karantén alatt rá voltunk/vagyunk kényszerítve, hogy arc-, haj- és bőrápolás során (is) feltaláljuk magunkat és a boltokban, drogériákban használt kencék helyett mi magunk kotyvasszunk krémet, pakolást. Ám ha van egy jó kenceficéd, az még csak fél siker!

Arcpakolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcpakolás

Mert az sem mindegy, hogyan használod az adott „terméket”! Hogy maximális legyen mondjuk egy arcmaszk hatása, a következőkre mindenképpen figyelj oda!

Nem mindegy, mikor!

Ha éjszakai maszkról van szó, annak felvitele mindenképpen az utolsó mozzanat legyen aznap este! Így biztos, hogy az egész krém az arcodon marad, amíg kell!

Amikor már nem kell!

Másnap reggel viszont alaposan távolítsd el az előző este felvitt kencét, ügyelj, hogy ne maradjon belőle semmi a bőrödön. A termék már valószínűleg elvégezte a dolgát az éjszaka folyamán.

Figyelj a mennyiségre!

Ügyelj rá, hogy a kenceficéből ne kerüljön se túl sok, se túl kevés az arcodra, a maximális hatás érdekében!

Ami a bőrtípusod illeti

Akár egy arckrém esetében, úgy az arcmaszk kiválsztásánál is érdemes odafigyelni, hogy a bőrtípusodnak megfelelő terméket válaszd. Így biztos, hogy használ is majd az adott pakolás!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Fogyni szeretnél? Hiba kihagyni a vacsorát!

Vékonynak lenni - azzá válni, majd annak maradni - nem könnyű feladat. Életmódváltás nélkül elképzelhetetlen a siker: Edzés, amibe beletartozhat az is, hogy a lépcsőzést használjuk a lift használata helyett, diétás étrend tartása, még akkor is uralkodni magadon, amikor a kedvenc ételedet látod magad előtt. Rengeteg mindent be kell tartani ahhoz, hogy karcsúsodhassunk, azonban a koplalás ennek nem része!

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Szeplők – Mítoszok és ami mögötte van 2.

Szeretjük, vagy sem, ha hajlamosak vagyunk kialakulásukra, akkor bizony nem sokat tehetünk a szeplőink ellen. Sajnos, vagy nem sajnos, de meg kell őket szeretnünk. Ha ismered őket, talán könnyebben a szíved csücskeivé vállnak, úgyhogy nem árt tisztázni néhány róluk keringő pletykát.