2021.02.08. 14:27:22 7194 201

Van egy jó arcmaszkod! – Akkor használd jól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A koronavírus, karantén alatt rá voltunk/vagyunk kényszerítve, hogy arc-, haj- és bőrápolás során (is) feltaláljuk magunkat és a boltokban, drogériákban használt kencék helyett mi magunk kotyvasszunk krémet, pakolást. Ám ha van egy jó kenceficéd, az még csak fél siker!

Arcpakolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcpakolás

Mert az sem mindegy, hogyan használod az adott „terméket”! Hogy maximális legyen mondjuk egy arcmaszk hatása, a következőkre mindenképpen figyelj oda!

Nem mindegy, mikor!

Ha éjszakai maszkról van szó, annak felvitele mindenképpen az utolsó mozzanat legyen aznap este! Így biztos, hogy az egész krém az arcodon marad, amíg kell!

Amikor már nem kell!

Másnap reggel viszont alaposan távolítsd el az előző este felvitt kencét, ügyelj, hogy ne maradjon belőle semmi a bőrödön. A termék már valószínűleg elvégezte a dolgát az éjszaka folyamán.

Figyelj a mennyiségre!

Ügyelj rá, hogy a kenceficéből ne kerüljön se túl sok, se túl kevés az arcodra, a maximális hatás érdekében!

Ami a bőrtípusod illeti

Akár egy arckrém esetében, úgy az arcmaszk kiválsztásánál is érdemes odafigyelni, hogy a bőrtípusodnak megfelelő terméket válaszd. Így biztos, hogy használ is majd az adott pakolás!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.