2018.08.10. 17:56:31 11404 370

Válaszd a legjobb hálóruhát a nyári éjszakákra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya nap közben is megpróbálja a lehető legkevesebb ruhadarabot magára venni, ez a törekvésünk fokozódik az éjszakai hőségben. De mit viseljenek azok a hölgyek, akik nem tudnak hálóruha nélkül álomba merülni?

Ébredés, nyáron - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ébredés, nyáron

Semmiképpen sem nylon vagy poliészter anyagokból készült darabokat! Ezek ugyanis túl vastag szálakból készülnek, a szintetikus anyagok alatt a hő, a szagok és az izzadtság csapdába esnek. Ezek helyett inkább viselj az alábbiak közül bármi más anyagból készült trikót rövidnadrággal vagy pántos hálóinget!

Pamut

Megfizethető, könnyű anyag, ami lélegzik! Egyetlen hátrányát a jobban izzadós embertársaink fogják észrevenni, ugyanis a pamut felszívja a verejtéket, és a hálóruha nedves lehet.

Len

A nyári hónapok hőse, köszönhetően a nedvességfelszívó képességének. Ráadásul még gyorsan is szárad, mivel a hő a lazán szőtt szálak közül a hő könnyebben eltávozik.

Selyem

Nem véletlenül tekintenek rá úgy, mint a fehérneműk királynőjére: nem csupán csábító, de szabályozza a testhőmérsékletet is. Tehát érdemes beruházni rá, mert a hűvösebb időkben is megfelelő viselet.

Bambuszrost

Egy másik puha és lélegző anyag, amelyet érdemes számításba venni. A vásárláskor arra kell figyelni, hogy környezetbarát vállalat terméke legyen a hálóruhánk.

Ne csak a hálóruha anyagára figyeljünk oda a nyári hőség utolsó pár hetében sem: Kerüljük a csipkés és fodros szegélyeket és a flitteres díszítést, mivel ezek irritálhatják a bőrt. Természetesen a lepedő anyaga ugyanolyan fontos tényező a komfortos alvásnál.

Forrás: independent.co.uk/extras/indybest/fashion-beauty/best-women-s-summer-nightwear-sleepwear

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...