2018.08.10. 17:56:31 10400 369

Válaszd a legjobb hálóruhát a nyári éjszakákra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya nap közben is megpróbálja a lehető legkevesebb ruhadarabot magára venni, ez a törekvésünk fokozódik az éjszakai hőségben. De mit viseljenek azok a hölgyek, akik nem tudnak hálóruha nélkül álomba merülni?

Ébredés, nyáron - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ébredés, nyáron

Semmiképpen sem nylon vagy poliészter anyagokból készült darabokat! Ezek ugyanis túl vastag szálakból készülnek, a szintetikus anyagok alatt a hő, a szagok és az izzadtság csapdába esnek. Ezek helyett inkább viselj az alábbiak közül bármi más anyagból készült trikót rövidnadrággal vagy pántos hálóinget!

Pamut

Megfizethető, könnyű anyag, ami lélegzik! Egyetlen hátrányát a jobban izzadós embertársaink fogják észrevenni, ugyanis a pamut felszívja a verejtéket, és a hálóruha nedves lehet.

Len

A nyári hónapok hőse, köszönhetően a nedvességfelszívó képességének. Ráadásul még gyorsan is szárad, mivel a hő a lazán szőtt szálak közül a hő könnyebben eltávozik.

Selyem

Nem véletlenül tekintenek rá úgy, mint a fehérneműk királynőjére: nem csupán csábító, de szabályozza a testhőmérsékletet is. Tehát érdemes beruházni rá, mert a hűvösebb időkben is megfelelő viselet.

Bambuszrost

Egy másik puha és lélegző anyag, amelyet érdemes számításba venni. A vásárláskor arra kell figyelni, hogy környezetbarát vállalat terméke legyen a hálóruhánk.

Ne csak a hálóruha anyagára figyeljünk oda a nyári hőség utolsó pár hetében sem: Kerüljük a csipkés és fodros szegélyeket és a flitteres díszítést, mivel ezek irritálhatják a bőrt. Természetesen a lepedő anyaga ugyanolyan fontos tényező a komfortos alvásnál.

Forrás: independent.co.uk/extras/indybest/fashion-beauty/best-women-s-summer-nightwear-sleepwear

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Előzd meg a depressziót, amíg lehet!

Bárhogyan is sajog a szívünk, minden évben eljön az a pillanat, amikor el kell köszönnünk a nyártól néhány hónapra. Nem sokat tudunk tenni ez ellen, de ha sikerült megfelelően feltöltődnünk napsugárral, D-vitaminnal, legalább egy kicsit pihennünk, kikapcsolódnunk, illetve elutaznunk néhány napra, akkor ki fogjuk bírni az előttünk álló időszakot egy kis segítséggel. Mégis mit tehetünk azért, hogy a hűvösebb és sötétebb hónapokat könnyebben viseljük, amíg újra feléled a természet, és élvezhetjük a meleget?

Homoktövis – A természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak „csodanövényként” tartanak számon. Szerencsére a homoktövis ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Bár eredetileg Ázsiából származik, azonban itthon is egyre több helyen termesztik, sőt Magyarországon védett növényként tartják nyilván. Sikerének titka abban leledzik, hogy rendszeres fogyasztása többféle egészségügyi problémára nyújthat gyógyírt.