2016.01.29. 16:51:02 8689 213

Válaszd a hozzád passzoló szemhéjfestéket! – De melyik az?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fontos „jelenésed” van? Vagy csak szeretnéd feldobni a hétköznapok szürkeségét? Nincs is jobb módszer erre, mint a leheletnyi sminknél egy kicsit többet tenni az arcunkra, vagyis a szemceruza-szempillaspirál „kombón” túllépni, és hozzánk illő szemhéjfestéket tenni a szemhéjunkra. A recept egyszerű, de vajon milyen szín illik hozzánk?

Szemhéjfesték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjfesték

Persze, ízlés, hangulat kérdése is, hogy mi kerül a szemhéjunkra, ám jó tisztában lenni azzal, melyik szín passzol a szemünkhöz leginkább.

Ezek közül válogass, ha a szemed színe…

… kék

Kékhez kéket! Esetleg a meleg, aranyos beütésű árnyalatok és a krémes színek is remekül állhatnak Neked.

… zöld

No, Neked csak óvatosan! A barna árnyalatait kerüld el, ám a zöldet és a pinket ne hagyd ki a sminkes táskádból.

… kékeszöld

A kék bármelyik árnyalata passzol Hozzád. De rózsás, pinkes színeket is Neked találták ki.

… zöldes-barna

Ehhez a szemszínhez remekül illenek az aranyos árnyalatok. A kissé metálos kék és a kékeszöld pedig szintén nem hiányozhat a repertoárból.

… világosbarna

A világosbarna szemekhez a zöld és a barna szinte minden árnyalata illik. De a bogyós gyümölcsök színe és a lila is remekül mutat.

… sötétbarna

A mélybarna szemeidhez tökéletesen passzol a meleg barna, vagy a krémesebb pinkes árnyalatok. A matt kék vagy a lila is igazán ragyogóan áll neked.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Itt a február, a befőzés ideje! – A narancslekváré biztosan!

Jó, a cím kicsit túlzás, a február cseppet sem a befőzés időszaka. Bár ahogy a nyár, ősz kincseiből is szeretnénk elrakni télre, úgy miért ne lenne jó ötlet elpakolni a hideg évszak ízeit, illatait a melegebb időszakra? Mondjuk, egy finom narancslekvár a reggeli pirítóson nyáron is csúszik, ugye?

Drakula történetek. Valóság vagy fikció?

Drakula halott és élvezi, Az ismeretlen Drakula, Nosferatu: az éjszaka fantomja, Van Helsing, Renfield, The last voyage of Demeter… csak néhány alkotás a filmek tömkelegéből, melyeket az elmúlt években láthattak az érdeklődők Drakulával a középpontban különféle kategóriában és stílusban. Nem beszélve a regényekről – példaként Bram Stoker dark-fantasy műfajban készült Drakula-történetéről, vagy mondjuk Karen Essex A szerelmes Drakula szórakoztató regényéről. Megunhatatlan? Elgondolkodtató, esetleg elborzasztó? Mi az a belső mágnes, amely örökzölddé formáltan magához vonzza a Drakulát „boncolgató” történetek garmadáját?

Ide ne! – 2+1 hely a testeden, ahova nem való a parfüm

Megtalálni a legjobb pontot a bőrödön, ahol a legjobban és a leghosszabb ideig illatozik a parfüm – hát, nem egy egyszerű feladat. Némi utánajárás és nem kevés kísérletezgetés után azonban sikerrel járhatunk, minden esélyünk meglesz az egész napos illatozásra. Ám vannak tiltólistás helyek a bőrünkön, ahova vétek parfümöt fújni.