2016.01.29. 16:51:02 8182 213

Válaszd a hozzád passzoló szemhéjfestéket! – De melyik az?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fontos „jelenésed” van? Vagy csak szeretnéd feldobni a hétköznapok szürkeségét? Nincs is jobb módszer erre, mint a leheletnyi sminknél egy kicsit többet tenni az arcunkra, vagyis a szemceruza-szempillaspirál „kombón” túllépni, és hozzánk illő szemhéjfestéket tenni a szemhéjunkra. A recept egyszerű, de vajon milyen szín illik hozzánk?

Szemhéjfesték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjfesték

Persze, ízlés, hangulat kérdése is, hogy mi kerül a szemhéjunkra, ám jó tisztában lenni azzal, melyik szín passzol a szemünkhöz leginkább.

Ezek közül válogass, ha a szemed színe…

… kék

Kékhez kéket! Esetleg a meleg, aranyos beütésű árnyalatok és a krémes színek is remekül állhatnak Neked.

… zöld

No, Neked csak óvatosan! A barna árnyalatait kerüld el, ám a zöldet és a pinket ne hagyd ki a sminkes táskádból.

… kékeszöld

A kék bármelyik árnyalata passzol Hozzád. De rózsás, pinkes színeket is Neked találták ki.

… zöldes-barna

Ehhez a szemszínhez remekül illenek az aranyos árnyalatok. A kissé metálos kék és a kékeszöld pedig szintén nem hiányozhat a repertoárból.

… világosbarna

A világosbarna szemekhez a zöld és a barna szinte minden árnyalata illik. De a bogyós gyümölcsök színe és a lila is remekül mutat.

… sötétbarna

A mélybarna szemeidhez tökéletesen passzol a meleg barna, vagy a krémesebb pinkes árnyalatok. A matt kék vagy a lila is igazán ragyogóan áll neked.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.