2016.01.29. 16:51:02 8768 213

Válaszd a hozzád passzoló szemhéjfestéket! – De melyik az?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fontos „jelenésed” van? Vagy csak szeretnéd feldobni a hétköznapok szürkeségét? Nincs is jobb módszer erre, mint a leheletnyi sminknél egy kicsit többet tenni az arcunkra, vagyis a szemceruza-szempillaspirál „kombón” túllépni, és hozzánk illő szemhéjfestéket tenni a szemhéjunkra. A recept egyszerű, de vajon milyen szín illik hozzánk?

Szemhéjfesték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjfesték

Persze, ízlés, hangulat kérdése is, hogy mi kerül a szemhéjunkra, ám jó tisztában lenni azzal, melyik szín passzol a szemünkhöz leginkább.

Ezek közül válogass, ha a szemed színe…

… kék

Kékhez kéket! Esetleg a meleg, aranyos beütésű árnyalatok és a krémes színek is remekül állhatnak Neked.

… zöld

No, Neked csak óvatosan! A barna árnyalatait kerüld el, ám a zöldet és a pinket ne hagyd ki a sminkes táskádból.

… kékeszöld

A kék bármelyik árnyalata passzol Hozzád. De rózsás, pinkes színeket is Neked találták ki.

… zöldes-barna

Ehhez a szemszínhez remekül illenek az aranyos árnyalatok. A kissé metálos kék és a kékeszöld pedig szintén nem hiányozhat a repertoárból.

… világosbarna

A világosbarna szemekhez a zöld és a barna szinte minden árnyalata illik. De a bogyós gyümölcsök színe és a lila is remekül mutat.

… sötétbarna

A mélybarna szemeidhez tökéletesen passzol a meleg barna, vagy a krémesebb pinkes árnyalatok. A matt kék vagy a lila is igazán ragyogóan áll neked.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.