2022.06.19. 14:53:45 7224 254

Vakáció Magyarországon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van élet a Balatonon kívül is? Egyértelműen kijelenthetjük, hogy igen! Szerény kis országunk bővelkedik gyönyörű és izgalmas turisztikai látványoságokban. Cikkünkben olyan térségeket mutatunk be, amelyek nagyszerű nyaralási lehetőséget biztosítanak a városnézést kedvelőknek, a sportprogramok szerelmeseinek, vagy csak egyszerűen azoknak, akik a vízparton szeretnének kikapcsolódni. Szerintünk ezekre a helyekre az életben legalább egyszer érdemes ellátogatni.

Debrecen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Debrecen

Lillafüred

Lillafüred, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található település. Miskolc egyik legmagasabban fekvő részén, a Szinva és a Garadna patakok összefolyásánál helyezkedik el. Az egyik legkiemelkedőbb turisztikai célpont a Bükk-vidéken. Tengernyi programmal várják az oda érkezőket. Feltétlenül meg kell nézni a Lillafüredi vízesést, a függőkertet, és a libegőparkot. Családosoknak kifejezetten ajánlott az erdei vasút és a kalandpark, amelyet kicsik-nagyok egyaránt élvezhetnek. A túrázást kedvelők pedig ne hagyják ki az Oxigén elnevezésű sétakört.

Debrecen

Tudtad, hogy Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települése? Mindenkinek ajánljuk, akik városnézős kikapcsolódásra vágynak. Ha Debrecenben járunk, látogassunk el a Nagyerdei Parkba, a Kossuth térre, a Szabó Magda Emlékházba, és a kicsikkel pedig a Kerekerdő Élményparkba. A vizes programokat kedvelőknek pedig kifejezetten ajánljuk az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőt.

Tiszafüred

Itt a horgászat, a vízi túrák szerelmesei megtalálják azt, amit egy nyaralástól várnak. Sőt, még a strandolni vágyók is kedvükre sütkérezhetnek a parton. Tiszafüred érdekes látnivalókkal, pörgős programokkal várja a turistákat. A környéken érdemes megnézni Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrumot, és vegyünk részt a motorcsónakos túrákon. Felejthetetlen élményt nyújt. Jó hír a házi kedvencekkel érkezőknek is, hogy vannak kifejezetten kutyáknak (is) fenntartott strandolási lehetőség.

Feked és Szálka

Azoknak ajánljuk, akik kevésbé szeretik a frekventált helyeket. A Pécs és Szekszárd között fekvő községek, Feked és Szálka igazán gyönyörű kis települések. A falvak látványa már önmagában lélekemelő, de ha már ott tartózkodunk, érdemes meglátogatni a Mausz kápolnát, a Bati kereszt kilátót és nem utolsó sorban a Szálka strandot. Továbbá, egy pécsi és szekszárdi kikapcsolódást is betervezhet az odalátogató, nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Forrás: szallas.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...