2019.07.03. 17:55:05 10456 276

Vajon a csillagjegyednek legideálisabban nyaralsz? 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenkinek szüksége van a pihenésre, és mivel a kánikulában nehezebben figyel oda az ember, nem véletlen, hogy a nyári hónapokban veszik ki a legtöbben az éves szabadságuk nagy részét. De vajon kit mi motivál, amikor kiválasztja hogyan és hol nyaral?

Nyaralás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás

A csillagjegyünk legerősebb tulajdonságai akaratlanul is megnyilvánulnak életünk folyamán, nincs ez másként a kikapcsolódás terén sem. Érdekes lehet azt boncolgatni, hogy horoszkópunk melyik eleme az, amire figyelve a leginkább feltöltődhetünk a nyaralás során.

VÍZÖNTŐ

A hétköznapokban minden kézenfekvően kivitelező Vízöntők a nyaralásukon tényleg szabadok akarnak lenni, ezért igazán eredeti ötletek juthatnak az eszükbe.

HALAK

Az álmodozó lelkületükről ismert csillagjegy mintha kicsit egy másik világban élne. Az ez iránti vágyát nyaraláskor ki is éli: elvonul a lelki feltöltődéshez.

KOS

Sikerélmények aktív tevékenység közben. A nyughatatlan Kos jegyűek számára energiát ad, ha versenghetnek.

BIKA

Nosztalgia és megbízhatóság. A jól bevált helyek a legjobbak a számukra. Viszont a kiváló ételek reményében hajlandóak kissé változtatni az elképzeléseiken.

IKREK

Sok ember között és nyüzsgő helyszíneken érzik jól magukat. Minden érdekli az Ikreket, és folytonosan kommunikálnak, tehát a wifi kötelező.

RÁK

Esetleg egy kis víz jöhet. Na jó, ha a család útnak indul, akkor azért velük tart. Mivel a Rákok már-már túlzottan óvatosak, nehezen indulnak ismeretlen tájak felé.

A cikk második felét itt olvashatod>>

Forrás: horoszkopelemzes.com/csillagjegyek-nyaral/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...