2019.07.04. 14:58:47 8250 236

Vajon a csillagjegyednek legideálisabban nyaralsz? 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagjegyünk legerősebb tulajdonságai akarva-akaratlanul is megnyilvánulnak a kikapcsolódás területén is. Te rájöttél már, hogy horoszkópod melyik eleme az, amire figyelve a leginkább feltöltődhetsz a nyaralás során? 2. rész.

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

Korábbi írásunkban lelepleztük az első hat csillagjegyet. Ha kíváncsi vagy, mi motiválja a maradék hatot, olvass tovább!

OROSZLÁN

Luxus és kényeztetés. A királyi jegy élvezi, ha kényeztetik. Tehát minél exkluzívabb a sokcsillagos szállás, annál jobb!

SZŰZ

A spórolós Szűz jegyűek pihenés közben előszeretettel kúráltatják magukat, éppen ezért egy gyógyító kúra is kifejezetten pihentető lehet a számukra.

MÉRLEG

Romantika és cukormáz jellemzi a Mérleg kedvelt úti céljait. A romantikus jegy legszívesebben a kedvesével kettesben nyaral.

SKORPIÓ

Minél szélsőségesebb és minél extrémebb élményt ad a nyaralás, annál jobb! A félelmetes helyszínek felfokozzák és élénkítik e jegyet.

NYILAS

Fizikai távolságok és szellemi magasságok. Utazás során a csillagjegy szülöttei szívesen művelik magukat. Amíg nem futja messzi tájakra, addig olvas azokról.

BAK

Teljesítmény és célok. A csillagjegy képviselői nem igazán tudnak lazítani, ezért a nyaralás során is tevékeny. Legalábbis szellemileg foglalkoztatnia kell magát. A cikk első felét itt olvashatod>>

Forrás: horoszkopelemzes.com/csillagjegyek-nyaral/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...