2016.07.24. 14:44:30 7565 293

Vacsora könnyedén! – Héjában sült burgonya metélőhagymás szósszal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A család már szinte ebéd óta azzal nyaggat, hogy mi lesz a vacsora? Hiába a hétvége, azért teendőd így is akad bőven! Pihenésről még csak álmodni sem mersz, és különben is, örültél neki, hogy egyáltalán ebédre kitaláltál valamit. Ha gyorsan szeretnél valami különlegeset és laktatót, ezt mindenképpen ki kell próbálnod!

Sült burgonya metélőhagymás szósszal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sült burgonya metélőhagymás szósszal

Egy kis krumpli mindig akad otthon, és a többi összetevő beszerzése sem ördöngösség.

Ami ehhez a finomsághoz kell:

-4 db nagyobb méretű burgonya

-25 dkg tejföl

-2,5 dkg metélőhagyma

-1 evőkanál dijoni mustár (de a sima is megteszi)

-25 dkg túró

-só, bors

-alufólia a sütéshez

Ahogy elkészítheted:

A burgonyát alaposan mosd meg és csomagold be alufóliába, majd tedd őket a sütőbe és 200 ⁰C-on süsd meg kb. 1 óra alatt. A szószhoz keverd össze a fent írt hozzávalókat. Ha a krumpli megsült, szedd ki őket a fóliából és hosszában vágd ketté, de ne teljesen, csak úgy, hogy éppen szétnyíljanak. Majd töltsd meg az előzőleg már elkészített szósszal.

Ha kicsit megbolondítanád, a szósz mellé vagy helyett mehet egy kis szalonna, pikánsan elkészített csirkehús is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...