2019.08.25. 17:47:28 10441 315

Utazzunk a világ körül! – Dalok segítségével!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyár van, ilyenkor aztán minden az utazásról szól. Sokan keressük fel ilyenkor a közeli, vagy éppen távolabbi strandokat, tengerpartot. A szerencsésebbek a világ egzotikusabb részeire is ellátogathatnak ilyenkor.

Utazás dalokkal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utazás dalokkal

Ha mi nem ebbe a csoportba tartozunk, azért még mi is könnyedén tehetünk egy utazást a föld körül. Méghozzá alig néhány perc alatt. Hallgassunk dalokat, melyek a világ nagyvárosait idézik meg nekünk! Szóval, szem becsuk, fülek kinyitva, és indulhat az utazás!

Frank Sinatra: New York

Kezdjük mindjárt a tengerentúlon!

Trio Rio: New York, Rio, Tokyo

Még egy kicsit időzzünk a „Nagy Almában”, aztán irány Dél-Amerika, aztán a Föld másik oldala!

Kft: Afrika

Ha Te is meguntad a fenti városokat, vagy éppen csak kikapcsolnál néhány perc erejéig, nem is egy város, mindjárt egy egész kontinens vár Rád.

Hungária: Isztambul

Valószínűleg senki nem haragszik majd meg, ha „véletlenül” táncra perdülsz!:-)

ByeAlex: Hé Budapest!

Végre itthon! Budapest sem maradhat ki a felsorolásból!

Edda: Elhagyom a várost

És ha már megérkeztünk, induljunk is tovább!

4FClub: Balatoni láz

És ha a várost már elhagytuk, irány a Balaton!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...