2023.06.10. 17:45:42 6526 225

Utazás felemelő és félelmetes magasságokba – 4+1 hegymászós film
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A május végi tragikus események óta mindannyian kicsit másként nézünk az előttünk tornyosuló, valós vagy képzelt hegycsúcsokra. Hol szemrehányóan, hol sajnálattal, vagy éppen mély együttérzéssel tesszük fel a kérdéseket, hajtogatjuk a „Miért?”-eket, miközben tudjuk, hogy igazi választ soha nem kapunk.

Hegymászás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hegymászás

Vagy egyszerűen nem tudunk, vagy nem akarunk mit kezdeni a kapott válaszokkal. Mert nem az érkezik, amit hallani akarunk. Vagy felfoghatatlan számunkra. Ha szeretnénk egy kicsit közelebb kerülni azoknak a lelkéhez, felfogásáshoz, akik képesek (lennének) akár az életüket is feláldozni egy-egy csúcs meghódításáért, ezek a filmek talán segíthetnek.

Everest

Magasságok és mélységek

127 óra

Jég és föld között

Zuhanás a csendbe

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...