2024.03.09. 17:45:40 8099 254

Unod az életed? – 3+1 biztos jel, hogy ideje feldobni a hétköznapokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Veled is megesett már, hogy a temérdek teendő ellenére unatkoztál a saját életedben? Mert miden nap ugyanaz volt a rutin, nem történt soha semmi váratlan, vagy inkább izgalmas. Ez bizonyos időszakokban nagyon is jó, hiszen kiszámítható. Máskor viszont dögunalmas.

Unalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Unalom

Ha a lenti jeleket tapasztalod, bizony ideje egy kicsit feldobni a mindennapokat.

Nem megy a koncentrálás!

Időnként mindenkivel megesik, hogy munka, házimunka, vagy akár a kedvenc sorozatod, könyved mellett elkalandoznak a gondolatai, hiszen emberek vagyunk, gondolkozunk, ábrándozunk, álmodozunk. Ám ha ez egyre gyakrabban fordul elő veled, nehezedre esik koncentrálni, ideje kicsit megállni, kiszállni a mindennapokból és megkeresni az esetleges unalom okát.

Valamiért nem tudsz kapcsolódni

Mintha az utóbbi időben eltávolodtál volna a családodtól, barátaidtól. Nincs kedved velük beszélni, találkozni, legszívesebben naphosszat egyedül lennél. Mivel van gondod? Velük, vagy inkább saját magaddal? Ha Te magad vagy ennek az oka, itt az idő, hogy egy kicsit megállj és átértékeld a mindennapokat!

Minden olyan kilátástalan?

Tanácstalannak, céltalannak és teljesen reménytelennek érzed a napokat, heteket, úgy érzed, nem bírod így tovább. Kiüresedtél, nincs, ami előre vigyen? Ilyenkor érdemes új célokat kitűzni, terveket szőni, mert bizony beleuntál az eddigiekbe.

Már a hobbid sem a régi?

Amiért egykor rajongtál, az ma már untat? A korábban imádott hobbid már nem dobja fel a kedved, inkább untat? Hát keress valami új, izgalmasabb elfoglaltságot és hidd el, eltűnik az unalom is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...