2020.04.13. 11:00:08 7868 226

Ünnepi díszben tetőtől talpig! - Húsvét a körmünkön is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén nagy valószínűséggel kicsit másként ünneplünk majd. Nem lesznek nagy családi összejövetelek, nem lesz tojáskeresés a fűben, több mint valószínű, hogy a locsolókörutak is elmaradnak. Ettől függetlenül azért készülnünk érdemes rá, otthonunkat, és magunkat is ünnepi díszbe öltöztethetjük.

Színes körömlakkok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes körömlakkok

Kezdjük mondjuk a körmünkkel! Idén megeshet, hogy a saját kézügyességedre is szükséged lesz, úgyhogy inspirálódj, gyakorolj ráérő idődben! Itt van néhány videó, ötletnek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...