2022.12.26. 17:45:50 7699 278

Uncsi a forralt bor? – Van egy jó ötletünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hideg idő beálltával nem csak a meleg cipők, csizmák, pihe-puha kardigánok, pulcsik, vastag kabátok kerülnek elő, hanem a finom forró italok receptjei és hozzávalói is. Jöhetnek a különféle ízesítésű forró csokik, az örök kedvenc kakaó, a felnőtt és gyermek verzióban is elkészíthető puncs, és a nagy klasszikus, a forralt bor is.

Forró italok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forró italok

Jó a régi recepteket újra és újra elővenni, de nem rossz néha új dolgokat is kipróbálni! Nálunk is olvashattad már a különleges és nagyon finom meleg italok receptjeit (itt és itt például), ám most egy újdonságot hoztunk Neked!

Ha Aperol, akkor forró nyári napok

Erről az italról Neked is a koktélozós, lazulós nyári esték jutnak az eszedbe? Csak nyugi, a finom italnak van téli verziója is, amit semmiképpen ne hagyj ki, amihez a következő hozzávalókra lesz szükséged:

  • 1,5 dl fehérbor

  • 0,75 dl almalé

  • 0,45 dl Aperol

  • narancs vagy citrom

  • 0,15 dl mangó- vagy maracujalé

Az elkészítése pedig semmivel sem bonyolultabb, mint egy forraltbornak! Öntsd egy edénybe a hozzávalókat, és melegítsd össze. De vigyázz! Semmiképpen ne forrald! Merd a forró italt bögrékbe vagy poharakba és tálald egy csinos kis narancs- vagy citromszelettel.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...