2019.12.27. 17:53:54 9374 272

Unalmas a buli? – Dobd fel játékkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára sokan szerveznek, vagy éppen sokan látogatnak szilveszter alkalmából egy jó kis házibuliba. Míg kezdetben mindenki eszeget-iszogat, ismerkedik, egy idő után, főként éjfél után a buli kissé ellaposodik, nem tud már mit kezdeni magával a társaság. No, akkor jönnek a játékok!:-)

Házibuli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házibuli

Az örök kedvenc, az Activity mellé jöjjön még néhány szuper játékötlet, amivel feldobhatod a buli hangulatát!

Végy egy dobókockát!

Vagyis inkább annyit, ahányan a társaságban vagytok. Mindenki dobjon egyet a kockával, és az azonos számot dobóknak meg kell fogniuk egymás kezét. Következik egy újabb dobás, amikor is az azonos számokat dobók megint csak megfogják egymás kezét. Aki mindkét kezét „felhasználta” már, kiesik a játékból! Az nyer, akinek a legtovább marad szabad a keze!

Ha táncos kedvetekben vagytok!

Egy bulin? Még szép, hogy mindenki táncolna! Szerezzetek be eggyel kevesebb széket, mint ahányan részt vennétek a játékban! Kell egy játékvezető is, aki elindítja, illetve leállítja a zenét! Szóval, a székekből csináljatok egy kört, zene be, és mindenki a körön belül táncol. Amikor a zene elhallgat, mindenki keressen magának egy széket! Egy ember szék nélkül marad, számára találjatok ki valamilyen büntetést. Mondjuk, igyon egy kortyot az italából!:-)

Aminek biztos ivás a vége!

Klasszikus házibuli játék, valószínűleg amerikai ötlet alapján született. A lényeg, hogy a társaság egyik tagja indítja a játékot a következő mondattal: „Én még sohasem…” És a mondatot egy olyat tettel fejezi be, amit még életében nem csinált, nem próbált ki. Ez lehet bármilyen vicces, meredek dolog is! Ha senki sem csinálta még ugyanazt a tevékenységet, amit az előző játékos mondott, mehet tovább a játék, „szárazon”. Viszont, ha valaki már csinálta azt a dolgot, amit a játékostársa mondott, akkor innia kell egy kortyot az italából.

Forrás: bien.hu, tizdolog.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...