2024.03.28. 15:37:45 5897 230

Újra nyit a Richter Safari Park
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavaszi szünet első napján, március 28-án nyit újra a Richter Safari Park Nagykőrösön.

Zsiráf Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsiráf Fotó:123rf.hu

Március 28-tól új attrakciókkal, kibővített programokkal, még több állatlakóval és szállással is várják a látogatókat.

A Richter Safari Park tájékoztatása szerint a 3 kilométer hosszú szafari útvonalon főként cirkuszi munkából kivont vadállatokkal, elefántokkal, zsiráfokkal, zebrákkal, tevékkel, lámákkal, struccokat, lovakkal találkozhatnak a látogatók, és megcsodálhatják az idei szezonban érkezett új lakót, Pablót, a nílusi vízilovat is.

A húsvéti nyitó hétvégén a park csaknem száz hátrányos helyzetű nagykőrösi családot lát vendégül, akik a park ingyenes programjai mellett tojásvadászatban, nyusziugró versenyen és tojásfutásban is kipróbálhatják magukat.

Az állati kalandok mellett a cirkuszi sátorban és a szabadban felállított lengőtrapézon artisták szórakoztatják a közönséget, valamint elefánttréninget is láthatnak az érdeklődők.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...