2016.03.04. 17:50:19 12303 355

Újra itt van, újra itt van… - Tavaszváró dalok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

El sem hisszük, de végre itt van, megérkezett. Még ha nem is teljes pompájában, mert az igazi tavaszi illatokra, színekre kicsit várni kell, de már márciust írunk, innen már nincs visszaút. Ha még nem éreznéd az igazi tavaszi zsongást, és úgy gondolod, lehetne még a dolgot fokozni, hallgass a füledre!:-)

Tavasz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavasz

Néhány tavaszt idéző, napsütést, madárcsicsergést, szerelmet váró dal csak segíthet, hogy ha nem is fizikailag, de legalább lélekben előbb eljöjjön hozzánk az újjászületés évszaka.

Beatles: Here comes the sun

Honeybeast: Itt a tavasz

Bikini: Tavasz

Takáts Tamás Dirty Blues Band: Tavasz

Rúzsa Magdolna: Április

Sheryl Crow - Soak Up The Sun

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.