2016.03.04. 17:50:19 9147 347

Újra itt van, újra itt van… - Tavaszváró dalok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

El sem hisszük, de végre itt van, megérkezett. Még ha nem is teljes pompájában, mert az igazi tavaszi illatokra, színekre kicsit várni kell, de már márciust írunk, innen már nincs visszaút. Ha még nem éreznéd az igazi tavaszi zsongást, és úgy gondolod, lehetne még a dolgot fokozni, hallgass a füledre!:-)

Tavasz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavasz

Néhány tavaszt idéző, napsütést, madárcsicsergést, szerelmet váró dal csak segíthet, hogy ha nem is fizikailag, de legalább lélekben előbb eljöjjön hozzánk az újjászületés évszaka.

Beatles: Here comes the sun

Honeybeast: Itt a tavasz

Bikini: Tavasz

Takáts Tamás Dirty Blues Band: Tavasz

Rúzsa Magdolna: Április

Sheryl Crow - Soak Up The Sun

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...