2015.06.05. 11:00:00 5690 197

Újból leforgatják az Apáca show-t a Disney stúdióban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Újból leforgatják Whoopi Goldberg nagy sikerű zenés vígjátékát, az Apáca show-t a Disney stúdióban.

Apáca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apáca

A Variety.com szerint az 59 éves Oscar-díjas színésznő ezúttal nem szerepel a produkcióban.

A forgatókönyvet Kirsten Smith és Karen McCullah írja, a film producere pedig Allison Shearmur.

Az eredeti, 1992-ben bemutatott filmben egy bárénekesnő (Goldberg) egy gyilkosság koronatanúja lesz, ezért egy San Franciscó-i apácazárdában rejti el az FBI. A díva azonban temperamentumával fenekestül felforgatja a nyugalmas zárda életét. A filmben Maggie Smith és Harvey Keitel is emlékezetes alakítást nyújtott.

Az Apáca show világszerte 232 millió dolláros jegybevételre tett szert, az egy évvel később a mozikba került folytatás, az Apáca show 2. - Újra virul a fityula Észak-Amerikában 57 millió dollárt keresett. Az eredeti produkcióból később sikeres Broadway-musical is született.

Az álomgyár mostanában szívesen nyúl vissza a nyolcvanas-kilencvenes évek filmsikereihez, mint a Jurassic Park, a Mad Max vagy a Terminator: a felújítások és folytatások mostanában kerülnek a mozikba. Jövőre a Beverly Hills-i zsaru, a Top Gun és a Szellemirtók rajongói örülhetnek az új feldolgozásoknak.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...