2015.06.05. 11:00:00 11811 202

Újból leforgatják az Apáca show-t a Disney stúdióban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Újból leforgatják Whoopi Goldberg nagy sikerű zenés vígjátékát, az Apáca show-t a Disney stúdióban.

Apáca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apáca

A Variety.com szerint az 59 éves Oscar-díjas színésznő ezúttal nem szerepel a produkcióban.

A forgatókönyvet Kirsten Smith és Karen McCullah írja, a film producere pedig Allison Shearmur.

Az eredeti, 1992-ben bemutatott filmben egy bárénekesnő (Goldberg) egy gyilkosság koronatanúja lesz, ezért egy San Franciscó-i apácazárdában rejti el az FBI. A díva azonban temperamentumával fenekestül felforgatja a nyugalmas zárda életét. A filmben Maggie Smith és Harvey Keitel is emlékezetes alakítást nyújtott.

Az Apáca show világszerte 232 millió dolláros jegybevételre tett szert, az egy évvel később a mozikba került folytatás, az Apáca show 2. - Újra virul a fityula Észak-Amerikában 57 millió dollárt keresett. Az eredeti produkcióból később sikeres Broadway-musical is született.

Az álomgyár mostanában szívesen nyúl vissza a nyolcvanas-kilencvenes évek filmsikereihez, mint a Jurassic Park, a Mad Max vagy a Terminator: a felújítások és folytatások mostanában kerülnek a mozikba. Jövőre a Beverly Hills-i zsaru, a Top Gun és a Szellemirtók rajongói örülhetnek az új feldolgozásoknak.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.