2016.12.23. 17:31:59 13596 317

Új nyereményjáték - új esély az újévben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli nyereményjáték már elkezdődött! Csatlakoztál a közösséghez? Ha még nem tetted, akkor itt az ideje, hiszen az eddig gyűjtögetett forintjaidat tovább gyarapíthatod, ráadásul több nyereményjátékban is részt vehetsz egyszerre, ha Te is úgy akarod! Lássuk, hogyan érheted el akár a 10 millió forintos álomhatárt!

női nyereményjáték  nyertes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com női nyereményjáték nyertes

Egy-egy sorsolás után nálunk nem áll meg az élet! A játék folytatódik, csak csatlakoznod kell! A PROAKTIVdirekt klub tagjai már bizonyára tudják, hogy szezonális játékainkhoz a regisztrációt követően lehet csatlakozni. Ha Te már regisztráltál valamikor, akkor egyszerűen csak be kell lépned a profilodba, és az adatvédelmi szabályzat újbóli elfogadásával lehet az aktuális játékunkhoz csatlakozni. Ilyen egyszerű! Ha még nem regisztráltál, és új vagy nálunk, akkor itt megteheted!

A PROAKTIVdirekt regisztrációd többet ér, mint gondolnád:

1. Részt vehetsz partnerakcióinkban, és ezzel akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést nyerhetsz!

2. Ingyenes balesetbiztosítást kaphatsz, ha igényt tartasz rá!

3. Szórakoztató cikkeket olvashatsz, és még pénzt is gyűjthetsz velük!

A cikkek elolvasásáért 500 Ft-ot jóváírunk nyereményszámládon, naponta maximum 2000 Ft-ig.

5. Cikkeink Facebook megosztóink között szintén 1.000.000 Ft értékű nyereménynövelést sorsolunk ki!

4. A barátaidat is meghívhatod!

FONTOS INFORMÁCIÓ: A meghívó linkeddel (ezt a nyereményjáték profil oldaladon találod) regisztrált barátaid után 10.000 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget, amit a virtuális számládon gyűjtesz. Ráadásul, ha az egyik meghívottadat sorsolnánk ki végső győztesként, az azt jelenti, hogy Te is nyersz, így egyszerűen növelheted az esélyeidet egy-egy új baráttal!

5. Folyamatos nyerési lehetőséget biztosítunk!

Ha esetleg az aktuális játékunkban nem nyernél, ne csüggedj, mert a játék folytatódni fog, és az addig gyűjtögetett összeg sem veszik el! Sőt mi több, még tovább gyarapíthatod, és a következő játékban akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhetsz! Ehhez az kell, hogy aktívan részt vegyél partnerakcióinkban, és naponta olvasgasd magazinunkat, és oszd meg cikkeinket, egyszóval légy TE is igazi PROAKTIV klubtag! :)

A téli nyereményjáték teljes játékszabályzatát itt találod>>

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben, játssz velünk 2017-ben is>>

A következő sorsolás **2017. március 23-án ** lesz. Addig is rengeteg játék és élmény vár rád a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazinnal! Maradj velünk jövőre is!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...