2022.01.10. 17:45:16 8974 239

Új év, új tervek, új gyerekszoba – Így újítsd fel a lurkók szobáját néhány egyszerű trükkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már itt az új év, és tele vagyunk tervekkel, miért ne szerepelhetne ezek között néhány lakberendezési ötlet is? Régóta tervezed, hogy felújítod a gyerkőc szobáját, de valamiért eddig mégsem sikerült megvalósítanod? Időt már szakítottál rá, de ötlet híján vagy? Nyugi, még semmi sincs veszve!

Gyerekszoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekszoba

Hogy a felújítás az újrahasznosítás jegyében is teljen, nézd végig a lenti videót és végy kölcsön, esetleg gondolj újra néhány ötletet! Csak bátran, kísérletezni nem bűn, sőt!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...