2019.01.05. 17:22:56 10791 307

Új év, új élet! – 3+1 (szerintünk) jó film az újrakezdésről!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, már a könyökünkön jön ki ez az „új év, új élet”, „most minden megváltozik”, „most minden más lesz” szöveg. De hát ha egyszer így van!:-) Ha Te magad is érdekelt vagy ebben a témában, de ha éppen nagyon nem, ezt a néhány „újrakezdős”, és ezek mellett rendkívül szórakoztató filmet nem érdemes kihagyni!

Újrakezdés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újrakezdés

Persze, újrakezdeni nem csak év elején lehet, és attól, hogy év eleje van, még nem is kell újrakezdenünk semmit. De ha már a világ ezt erőlteti ránk, akkor muszáj hozzá jó képet vágnunk. Ha meg nem megy, nézzünk meg néhány remek, akár humoros filmalkotást is a témában! Mindjárt más szemmel látjuk majd a világot!

A legviccesebb:-)

Ha újrakezdés, akkor nem is juthat más az eszünkbe, mint az állandóan súlyproblémákkal küzdő, a szerelmet folyamatosan kereső, általában mindent összekuszáló, ám a még a „legdurvább szituból” is szerencsésen kimászó, egyébként meg imádnivaló Bridget Jones!

A legéletrevalóbb…

Ha még nem volt szerencséd az Életrevalók című filmhez, feltétlenül pótold, akár újrakezdenéd, akár erőt merítenél, akár csak sírnál egy jót. Mert ez a film mindegyikhez tökéletes segítség lesz!

A „legvadabb”

Reese Witherspoon egyik legjobb alakítása igaz történetet dolgoz fel. A Vadon című filmben tulajdonképpen az újrakezdéshez vezető, igencsak hosszú utat láthatjuk – szó szerint, és átvitt értelemben is.

A „legfinomabb”

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek az újrakezdésről Julia Roberts, illetve az Ízek, imák, szerelmek című filmje jut az eszébe!

A legszínesebb

Nem csak az újrakezdésről, de a túlélésről is szól a Pí élete című alkotás. Varázslatos képek, gyönyörű történet! Érdemes megnézni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...