2023.01.20. 08:35:44 6437 252

Új év, könnyebb élet! – Kihagyhatatlan tippek az egyszerűbb hétköznapokért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hihetetlen, néha milyen kevés dolog elég a boldogsághoz, pláne, így év elején, a téli zimankó kellős közepén. Az ember lánya ilyenkor nagyon tud örülni akár annak is, ha mondjuk, a fürdőszobai polc a helyén marad.

Háztartás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Háztartás

Azt hiszem, egy háztartásban mindig van új a nap alatt. Minden egyes nap fel tudunk fedezni valamit, amivel könnyebbé, gördülékenyebbé tehetjük a mindennapi teendőink elvégzését. Bővítsd tovább ezt a listát, less bele a lenti videóba, hogy játszi könnyedséggel végezhesd el a napi teendőket!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...