2020.11.24. 17:20:39 8536 225

Úgy érzed, rossz napod van? – Nézd meg ezt a videót, és rájössz, hogy annyira mégsem…
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondoljunk csak bele, a rossz napjaink nagy része általában az év legcsapadékosabb, legborúsabb, legködösebb hónapjaira esik, vagyis ősszel érnek el minket. Mert esik, meg fúj, meg hideg van, meg még ki is kell mozdulni, és ez valljuk be, már elég ahhoz, hogy ne érezzük magunkat a topon.

Mosolyogni jó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolyogni jó

Persze, a nap további része úgyis csak akkor lesz rossz, ha hagyjuk, hogy az legyen! Vegyük fel a harcot a rosszkedv ellen, mondjuk ezekkel a vidám képkockákkal itt ni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...