2019.05.08. 16:22:41 9216 278

Túlköltekeztél? Spórolj a ruházkodáson!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nők sokszor panaszkodnak amiatt, hogy nincs egy, az alkalomhoz illő göncük sem a szekrényben. Te összehasonlítottad már a párod szekrényében lévő ruha és cipőmennyiséget a sajátoddal? Ugye, hogy ugye?! Mivel enni mindenképp kell, ezért, ha kissé szoros a költségvetés, még mindig a legjobb mód a ruházkodáson megspórolni a rezsire valót.

Új ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új ruha

Cikkünk azonban azoknak is szól, akik szeretnék ésszerűbben elkölteni a pénzüket, és a továbbiakban tartózkodnának a felesleges kiadásoktól. :)

Csak készpénzzel vásárolj!

A legegyszerűbb mód, ha addig nyújtózkodunk, ameddig a takarónk ér. Tehát nem szabad engedni a hitelkártyák csábításának, csak azt vedd meg, amit megengedhetsz magadnak.

Nézz körül a diszkontáron árusító hálózatok boltjaiban!

Én kimondottan nem szeretem, ha a ruháimon, mint valami hirdetőoszlopon a márkajelzés nagyban ott virít. Ha te sem ragaszkodsz ehhez, akkor keresgélj a szükséges holmiból a minőséget elérhető áron kínáló boltok polcain is.

Vásárolj szezonon kívül!

Ilyenkor tavasszal a nagy leárazások idején érdemes beszerezni a télen tönkrement ruhák, csizmák helyett a következő télre valót. Ősszel pedig bevásárolhatsz a következő nyári szezonra ugyanígy.

Használd ki a hűségkártyák kínálta lehetőséget!

Nagyon sok márka teszi lehetővé, hogy kártyát válts ki a pénztárnál. Pár perces művelet, aminek eredményeként a vásárlásaid után kedvezményeket kaphatsz. Érdemes feliratkozni a kedvezményeket hirdető hírleveleikre is, de ne vásárolj meg semmit csak azért, mert akciós!

A divat nem áll mindenekfelett!

El kell tudnunk dönteni, mi az, ami csupán egy szezonos trend – Ezt nem szabad megvenni! – és mi az, amit hosszabb távon tudsz majd használni.

Kezeld megfelelően a meglévő ruháidat!

A címkének megfelelő, kímélő mosás és szárítás, a gondos hajtogatás és tárolás segítenek a ruhák élettartamát meghosszabbítani. De az átalakítás is csak kis kézügyességet (vagy egy megfizethető varrónőt) igényel. Az én tönkrement szárú nadrágjaimból példának okáért gyakran lesz rövidnadrág.

Forrás: liveabout.com/save-money-and-look-fab-455180

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...