2024.02.29. 12:39:07 5931 233

Túl sötét a farmer? Egy egyszerű tipp, amivel világosabbá teheted
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor előfordult már veled is, hogy hosszas keresés után végre megtaláltad a méretben és fazonban hozzád passzoló farmert, de a színe nem tetszett? Miután én már többször vásároltam sötétebb farmert, és úgy éreztem, még egy kis koptatás ráférne, beleástam magam a farmervilágosítás fortélyaiba. Lássuk csak!

Farmerok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmerok

Először is, ellenőrizd a farmer címkéjét, hogy megtudd, milyen anyagból készült. A pamut és a kevertszálú farmerok könnyebben reagálnak a világosító eljárásokra. Ha kezdő vagy, fontolóra veheted a szalonban történő világosítást, különösen, ha drasztikusabb változást szeretnél. Az otthoni módszerrel azonban pénzt takaríthatsz meg, és kíméletesebben hajthatod végre a műveletet.

Mielőtt elkezdenéd a világosítást, vegyél fel gumikesztyűt! Engedj a kádba vizet, majd önts hozzá kb. egy fél flakon fehérítőszert. Helyezd bele a farmert, úgy, hogy mindenhol érje a víz. Amennyiben nem nyomkodod le úgy, hogy minden pontján elfedje az oldat, az eredmény foltos lesz. Simítsd ki a gyűrődéseket is, majd tegyél a farmerra nehezékeket, hogy egy órán keresztül a kádban tudd hagyni.

Ezután fordítsd meg, és ezt az oldalt is hagyd ázni egy órán át. A kádban lévő víz sárgás színű lesz. Irány a mosógép, hideg vizes programon mosd ki a farmert. Amennyiben mindent jól csináltál, a program lejártával megtekintheted a világosabb eredményt. Ugye, nem is volt nehéz?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!