2024.02.29. 12:39:07 5983 233

Túl sötét a farmer? Egy egyszerű tipp, amivel világosabbá teheted
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor előfordult már veled is, hogy hosszas keresés után végre megtaláltad a méretben és fazonban hozzád passzoló farmert, de a színe nem tetszett? Miután én már többször vásároltam sötétebb farmert, és úgy éreztem, még egy kis koptatás ráférne, beleástam magam a farmervilágosítás fortélyaiba. Lássuk csak!

Farmerok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmerok

Először is, ellenőrizd a farmer címkéjét, hogy megtudd, milyen anyagból készült. A pamut és a kevertszálú farmerok könnyebben reagálnak a világosító eljárásokra. Ha kezdő vagy, fontolóra veheted a szalonban történő világosítást, különösen, ha drasztikusabb változást szeretnél. Az otthoni módszerrel azonban pénzt takaríthatsz meg, és kíméletesebben hajthatod végre a műveletet.

Mielőtt elkezdenéd a világosítást, vegyél fel gumikesztyűt! Engedj a kádba vizet, majd önts hozzá kb. egy fél flakon fehérítőszert. Helyezd bele a farmert, úgy, hogy mindenhol érje a víz. Amennyiben nem nyomkodod le úgy, hogy minden pontján elfedje az oldat, az eredmény foltos lesz. Simítsd ki a gyűrődéseket is, majd tegyél a farmerra nehezékeket, hogy egy órán keresztül a kádban tudd hagyni.

Ezután fordítsd meg, és ezt az oldalt is hagyd ázni egy órán át. A kádban lévő víz sárgás színű lesz. Irány a mosógép, hideg vizes programon mosd ki a farmert. Amennyiben mindent jól csináltál, a program lejártával megtekintheted a világosabb eredményt. Ugye, nem is volt nehéz?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...