2021.12.05. 10:53:58 7164 269

Túl az édességtengeren – Mi kerülhet még az adventi naptárba?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boltban vásárolod, vagy éppen kézzel készíted az idei adventi naptárt? Bármelyik verziót is választod, a belevalókat variálhatod kedvedre, ha ebben az évben úgy döntesz, édesség helyett inkább valami mást rejtenél el az egyes napokhoz. Íme, néhány ötlet, a csokin túl!

Aszalt gyümölcs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aszalt gyümölcs
  • Ha maradnál az eszegetnivalónál! Csokoládé helyett kerüljön idén a naptáradba dió, mogyoró vagy a gyerkőc kedvenc aszalványai közül bármelyik.

  • Okozz örömet apróságokkal! Egy-egy kisautó, egy kirakó több darabban elrejtve, egy színes hajgumi, csat, apró ékszer, csillámtetkó, hűtőmágnes – ezek mind-mind belekerülhetnek a házilag fabrikált adventi naptárotokba. A gyerkőc értékelni fogja!

  • Ha kreatívkodnátok! Színező, gyurma, közösen elkészíthető, összeszerelhető karácsonyfadíszek, dekorációk. Ezek mind és mind belekerülhetnek egy-egy adventi tasiba, ha a gyerkőc kapható a kreatív feladatokra!

  • Ajándékozz élményt! Akár saját kezűleg írt élménykártyákat is készíthetsz, melyeket aztán a naptárba rejthetsz. Ezek lehetnek azonnal teljesülő ötletek is, mint például: „Ma a kedvencedet készítem vacsorára/ebédre!”, „Esti családi társas-party!”, „Közös esti séta a karácsonyi fényekkel díszített utcán!”. Esetleg később megvalósítható: „Közös családi mozi! A filmet Te választod!”, „Közös hétvégi családi program!”, „Közös mézeskalács-sütögetés!”

Szerencsére nem csak az édesség a nyerő, ha adventi naptárról van szó. Persze, azért egy-egy napra juthat csoki is a naptárba!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...